Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir gözümü kaybettim. Güvenlik görevlisi olmaya devam edebilir miyim?

Gozde0606

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar birşey Sorcam ben güvenlik gorevlisiydim isten çıkmıştım o ara kaza yaptık şimdi ben tek goz ile tekrar guvenlik olabilirmiyim tabi protez takılınca

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun kaza ile ilgili olarak.
Sanırım silah konusu hariç olmak üzere güvenlik görevlisi ruhsatınızın akibetini siz yeni bir işe girerken, işyeri hekiminiz tarafından valilik onayına sunarak işlem yaparlar.
Protezin varlığı yada yokluğu değil de sizin ruhsatı alırken ki kazanılmış hakkınız ön planda kalır.
Ama bu fikirdir kesin bilgi değildir.

27 Haziran 2003 Tarihli Resmi Gazete
Sayı: 25151
İçişleri Bakanlığından
Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliği

Silahsız guvenlik kartına sahibim 2023e kadar süresi var yenilemeyi yeni yapmıştım kazadan önce sizce farkedilirmi

Dışarıdan fark edilmesinden ziyade; (Bana inanın ki; kimin ne düşündüğü zerre kadar önemli değil, önemli olan siz'siniz) mevcut durumun sizin de işvereninizinde farkında olduğu bir atmosferde işvereninizden saklayarak değil birlikte çözüm üretebilirsiniz diye düşünüyorum.
İş başvuru süreçlerinde Resmi Gazetede yayınlanan yönetmeliğin malüllük ile ilgi son kısmını belki de biraz deneyimleyerek öğrenmek gerekebilir.

Teşekkür ederim dusunceniz için rabbim hakkımızda hayırlısını versin cumlemize

Üst Alt