Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birçok kez veya birçok şeyi sayma hastalığı OKB'nin en belirgin özelliklerinden midir

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
376
Bende saymaya karşı aşırı derecede öyle bir huyum var doğrusu. Saymaya karşı meyilliyim. Birçok kez veya birçok şeyi sayma takıntısı sadece OKB'de mi en belirgin şekilde görülmektedir?

ayDÜNYAvazo sana bir soru ! 4-5 yıl önce söylenmiş bir lafı sözü kafaya takıp sinirlenmek ve o mekana tekrar gidip o lafı sözü söyleyen kişiyi bulmaya çalışmak Okb midir ? değilse nedir ?

bende de kelime tekrar etme var. aklıma gelen veya gördüğüm kelimeleri tekrar ediyorum saçma olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum mesela tv izlerken altta yazan dizinin ismini tekrar etmekten tv izleyemiyorum.yoldan geçerken plakaları tekrar ediyorum.:(

Platonik35

Teşhis= tekrar etmekten sıkıntı geliyor GELME DESENDE YİNE GELİYOR Hep aynı ama Hep aynı.
Bu arada ilaç kullanmaktamısın.
sokrates

Sen dedinya bende "OKB" varmı diye sordunya.
Bende "VAR" dedim.

Plaka okumak vardır. Heleki uğursuz olurak kodladığınız sayı varsa. Artık karşınıza hep o rakam çıkar yada siz toplar böler çıkarırsınız .

Arkadaşlar konu dışı ama bir sual edeceğim. Ben ömrümde bir kere heyete girdim okb den kısmen düzeln 40 aldım . Sürekli. 2006 da başladı düzenli 6 yıla yakın tedavi gördüm 2 kre hastane yatışı var. Bir dünya ilaç kullandım . Anafranil biraz dizginliyor. Ama hüsran. Çalışma konusunda problemler çözülmüyor. Çalışmadığımda hayatım orta yollu gidiyor. Çok kötü değil iyi de değil. Çalışamıyorum diyim. İlaçları ölene kadar içmek zorunda mıyım ? Farzedelim malulen için dışardan ödeme yapıp 1800 tamamladım malulen emeklı oldum. Faydasını görmediğim ilaçlarıölene kadar içme zorunluluğu mu var :? Yarın kontrole çağpırsalar ila. içmiyorsun die hakkımzıı helimiazden alırlar mı ?

Üst Alt