Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böbrek nakli konusunda hangi hastane iyidir. Önerileriniz var mı?
ben medicanada oldum adamlar süper ama en cok iş bize düşüyo ssk yada bakurun varsa medicanayı tercih ede bilirsin antalyada tanıgın varsa akdeniz tıpa gidebilirsin
bak kardeş skk yada bakurun varsa ankarada olcaksan devlet hastanesine pek yanaşma derim 1 ay önce medicalde oldum adamlar cok iyi hizmeti cok iyi nakil olcak hastadan ve vericiden hiç bir şekilde ücret talep edilmiyo sadece masrafın refakatcı parası olcak 1 hafta kalıyosun saten git görüş derim günde en az 3 nakil yapıyolar bu devlet hastanelerinde ayda 1 taneyi zor yapıyolar el alışkanlıgı cok önemli bu işte bence yeşil kartın varsa akdeniztıpa gitmeni isterim
Öncelikle geçmiş olsun ve Allah acil şifalar versin cümlemize. Atatürk Hastanesine ilk böbrek rahatsızlığımda, bizim devlet hastanesi oraya sevk etmişti. Onlar kan sonucuna göre Gazi Üniv.Hastanesine sevk etmişti ve sevk ederken ankarada Gazi yada Hacettepeye başvurman gerekli demişlerdi. O yüzden bence Atatürk Hastanesini boş ver. Ankarada olacaksan Medicana da Prof.Sedat Hoca var ona başvur yada Gazi Hastanesine gidersen Prof.Galip Hocaya başvur derim.
Sormak istediklerinizi arayip medicanada ilgili bolume sorun onlar size yardimci olur burda yanlis bilgi edinmeyin . Buna boyle karar verilmez bir takim testtler gerekli. Hamgi bolgedesin telefon numarasini vereyim istersen .
aştinin tam arka tarafında ato yu biliyosan görürsün saten hastaneyi nakill olcak hasta skk yada bakurlu olursa vericinin sağlık güvencesi önemli degil alıcının güvencesi karşılıyo herşeyi sadece refakatcı ücreti ödüyosunuz oda günlük 100 tl
Ben nakil olali 3 sene oldu o zaman bizden 150 tl hastaneye yatarken aldilar ,ben 5 veya 6 gun yattim, babamda 7 veya 8 gun yatmisti zaten refakatci almiyolardi yaninize hijyen acisindan ha5a ilk yattim gunden ihtibaren benim oldugum kata ziyaretcide almiyolardi . Yani 150 tl odedik o kadar.
Yok ya emekli olamadim o zaman 900 gunum vardi yetmiyodu su an hastaneden aldigim %80 rapor ile vergi indirimine basvurdum bakalim ne olur insallah dusurmezler orani dusurmezler ise 3600 gun ve 15 yil sigortalilik suresi ile emekli olabiliyorum . Aklinaz takilir belki yazayim bobrek nakli olanlara %70 rapor veriyorlar .