Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbrek nakli sonrası malulen emeklilik..?

Erdem t.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 1800 günüm dolmaya yakın kronik bobrek hastası olduğum anlaşıldı.1830 günüm var ve işi bırakmaya yakın böbrek nakli oldum şuan 10 yıllık sigorta süreme 2 3 ay kaldı.yüzde 70 sürekli sağlık heyeti raporum var.bugün sgkya malulen emeklilikte sıkıntı yaşar mıyım yapmam gereken birşey varmı şuanda diye sormaya gittim.10 yılım dolunca başvuruya tekrar gideceğim ama memur arkadaşa sordum sizce olma şansı nedir diye.zor olduğunu belirtti hastaneden yüzde 70 alsanız bile sgknın heyeti vermeyebilir dedi.sizce durum nedir son zamanlarda bu şartlarda malulen emeklilikte sıkıntı çeken varmı.

Maluliyette %60 oranla emekli olunuyor. Siz büyük ihtimalle emekli olabilirsiniz. SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı alacak hastalığınız mevcut. oturanboga ve diğer arkadaşlarda tavsiyede bulunabilir.

Zor değil ben de aynı durumdayım hastalık listesinde böbrek nakli var ve %70 verilir diyorlar canını sıkma

çok sağolun çevresinde bu şartlarda malulen emekli olan varmı

Erdem t.

Nakilli birini malulen emekli etmeyecek heyet olamaz. Size yanıt veren memur boş beleş geyik yapmış.

Üst Alt