Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böbreklerim taş üretiyor. Malulen emekli olmak için ne yapabilirim?

çhita

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar öncelikle geçmiş olşun hepimize

benim böbrekler genetik taş üretiyor taşlar en şert cinştendir ve 10 yıldan fazla tedavi ve ameliyatlar geçirdim. taş çeşidi kalsyumdur
aşırı zayıfım çabuk bitkin düşüyorum artık çalışamaz hale geldim. 1860 gün çalışma günüm var malulen emekli olabilmem için kaç gün doldurup ve rapor yüzde kaç olmalıdır.

şimdiden teşekkürler.

%60 üzeri çalışamaz raporu lazım onun için
tedavi edilebilir hastalıklarda rapor verilmez
benim bildigim

Hasan bey, bence sürekli kontrolü altında olduğunuz doktorlardan birine sorun bu konuyu... En iyi onlar değerlendirir durumunuzun maluliyeti gerektirip gerektirmediğini ya da sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor verilip verilmeyeceğini...

hocam görünürden şağlam görünüyorum ama iş içinde ilerleyen şaatlerde bitkin düşüyorum ve araba yolculuğunda böbreklerim yanıyor. aşırı unutkanım. hep ameliyat geçiriyorum. dr lere şorşam bişeyin yok derler. taki böbrekler ölene kadar o zamanda böbreklerin ölümü için zaman dolmuş olacak. hiç bir anlamı kalmaz. zaten normal hayatta normal çalışamıyorum.

valla bende görünürde saglamım hatta heyete girsem raporları göstermesem saglam çıkarım
ama kalbin yarısı yok
sen saglık kuruluna baş vur kesin sonucu alıp ona göre hareket edersin

Dediğim gibi, sürekli kontrolünde olduğunuz doktor en doğru yanıtı verecektir

üre85 benim arkadaşda senin gibi böbrek hastası onunda böbrekleri sürekli taş üretiyor 5.6 kez çift taraflı ameliyat oluyor 3 4 senedir malulen emekli olmak için ugraşıyor ama kesinlikle emekli olamıyor şuan mahkemelik devlet diyorki malulen emekli olabilmek için diyalize girmen gerekiyor dogrusu bu sen bu rahatsızlıktan yüzde 40 yada 50 rapor alırsın onlada 4000 ile 3600 arası emekli olabilirsin onunda dışında şansın yok

teşekkür ederim hocam bir yerlerde var bir adaletşişlik

2006 sigorta girişim var (rapor hk.)

arkadaşlar önceende bir konu açmıştım. 2006 da sigorta girişim var. böbreklerim sürekli kalsiyum tepkimeli taş üretiyor. zor çalışıyorum. heyete girsem kaç değerinde rapor verirler yüde 50 altında verirler diye düşünüyorum. peki işe yararmı malülen emeklilik yada emeklilik için tarih belirlerler mi. artık zor dayanıyorum.
saygılar...

Üst Alt