Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Borcuma karşılık avukat emekli maaşıma muvafakat istiyor. Ne yapmalıyım?

blov

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benim ptt aracılıgı ile kredi çektim elime maaş kalmıyor ayrıyeten dışarıyada şenetle borcum var onlarıda odeyemiyorum içradan muafakat istiyor avukat ben pttden kredi çektim onlardamı içraya gider yoksa nasıl olur bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi sagolun elime para kalmıyor avukata verilen muafakat gecerlimi

sakın muvafakat verme. verirsen kendi elinle tuzağa düşersin

elime maaş kalmıyor nasıl dortte bir keserler

muafakat , ödeme sözü , ödeme anlaşması yapma , herhangi bir yere imza atma , tek söyleyeceğin ödeme gücüm yok uzatmadan bunu söyle .

valla kardaş cok borclandım maaş yetmiyor yani elime geçmiyor içralar sırada bekliyor dortde birde degil hepsi gidiyor icradan muafakat versem nasıl olur digerleri takibe girse dortde bir kesilir herharde oda olmuyor tam battık

Muafakatname verirsen hepsini alırlar. Ben yaşadığım için sakın gidip imza falan atma. Sen imza atmadığın müddetçe maaşına hiç birşey gelmez. Avukatlar göz korkutma yaparak borcu biran önce almak istiyorlar. Ben yaşadığımı anlatayım sana : Fabrikada çalışırken insan kaynakları avukatın aradığı söyledi bende aradım konuştum. Muafakatname vermemi söyledi bende 200-200 kesmesini söyledim ve tamam diyerek icra dairesine gittik.

Neyse hallettim diye sevinerek gittim ay sonu maaş günü hesabıma baktığımda kocaman bi1 sıfır gördüm. İnsan kaynaklarına gittiğimde kağıt imzalamışsın dedi ve avukatın yolladığı kağıdı gösterdi. Gösterdiği kağıtta maaşının hepsiniş diye yazıyor simsiyah yazı ile. Dondum kaldım. O yüzden vermeni tavsiye etmem.

blov

Emekli maaşları haczedilemez. Haczedilebilmesi için tek şart borçlunun muvafakat vermesidir. Bu nedenle maddi sıkıntı içerisindeyseniz (ki öyle olduğunuzu söylüyorsunuz) sakın öyle bir şey yapmayın.

krediyedemi kesilemez bende hepsine kredi çektim elime geçmeden alınıyor

muafakat verecem herhalde çumku elime zaten para geçmiyor icradan kesinti olacakmış artık allah sonumuzu hayreylesin

Sakın tahhüüt falan vermeyin. Atıyorum önümüzdeki ayın 10 una kadar ödeyecem diye atarsınız o zamana kadar ödeyemezseniz mahkemeye çıkarsınız tahhüt olduğu için 3 ay hapis cezası alır çıkınca borcu ödersiniz.

maaşım kesilsin diye verecem atıyorum 2000 bintl gibi borçuma karşılık

Maddeleri iyi okuyun hatta bi avukat tanıdık varsa onunla inceleyin araya sıkıştırırlar parayı almak için herşeyi yaparlar

kredi olayı farklı. size kredi verirken 'taksitlerimi maaş hesabımdan alınması' şeklinde bir belge imzalatmışlardır

insanlar sana muvakafat verme diyor sen hala verecem diyorsun,resmen kendini ateşe atıyorsun farkında degilsin,banka maaşına karşılık sana kredi vermiş,maaşından kesecek,örnegin 2 sene ödeyecen maaş bankana borcun bitecek,ama muvakafat verirsen bankan kredi borcunu senden tahsil edemeyecek,edemeyince her ay faiz işleyecek,faizler birikecek,banka o parayı illaki senden alacak,bu arada senin borcun çok artacak,2 senede bitecek borcun 5 senede bitecek,belkide ömür boyu maaş alamıyacan,kimseye belge imzalama,birşey çıkmaz,zaten maaş alamıyorsun,bırak maaş bankan borcunu alsın senden,ilerde maaşın boşa çıkar,avukatla oturur kkonuşur anlaşırsın,aklını başına al,zaten batmışsın iyice batırma kendini kendini..

Üst Alt