Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bordroda sakatlık indirimi aldığımı nasıl anlayacağım?

gonzo76

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2007 mart ayında vergı ındırımı ıcın basvurdum. 3.derece %40 engellıyım. vergı ındrımı aldım. ama ben bordorda sakatlık ındırımı goremıyorum.
bordroda asgarı gecım ındırımı ve net maas yazıyor en alt kısımda.
bugun aklıma takıldı ve bordorma sakatlık ındırımım olan 24 lıra nasıl eklenmıs dıye baktım. ama nerey eklenıyor, maasıma mı yoksa ayrı bır bolumde mı gosterılıyor?

lutfen acıl cevap yazın.yanı asgarı gecım ındırımı ve net maas yazıyorda neden sakatlık ındırımı 24 lıra dıye yazmıyor acaba? yada maasa eklenıyor ondan mı yazmıyor?

benım borduromda açıkça ifade ediliyordu.
sakatlık indirimi 3.derece diye...(yapılan indirimler kısmında)

ama kesinlikle insankaynakları departmanına emaıl at sana bunu destekleyen yazıda yazsınlar bunuda print et

tutkı almadın elınde hakkın olan yazı varsa geriye dönükte istiyebilirsin

(hemen kızma bak hafta sonu hava güzel en iyi bilenler mutlaka cevap verecektir):)

bak kendi deneyimimide eklıyım sana;
ben 2007den buyana vergi indirimi alıyordum 2009 da aldığımı söyledim bankam bana almıyorsun dedi...
allahtan yazıyı saklamışım nasıl almmam 2007de bana ve size gönderilmiş belge var dedim...
aaaa pardon biz işleme almamışız dediler
geriye dönük her bir kuruşu verdiler iki ayda borduromda gösterdiler...sonrada işten atıldım zaten oda çok uzun hıkaye bılen biliyr:)

http://www.engelliler.biz/forum/sak...-vergi-indirimi-uyguluyor-mu-anlayamadik.html
http://www.engelliler.biz/forum/sak...mi-maas-bordrosundan-nasil-anlayabilirim.html

cevap yazın arkadaşlar.benım bordroda sakatlık ındırımı dıye bölüm yok.nasıl anlıycam

2007 mart ayında vergı ındrımıne basvurdum.4 -5 ayda vergı ındırım belgesı ıse gonderıldı.ama bordromda sakatlık ındırımı dıye 24 tl falan gıbı hıc bırsey yazmıyor o zamandan bu zamana.ben maasın ıcınde sanıyordum eklenıyor dıye.cunku bordroda en altta net maas ve asgarı gecım ındırımı var ama sakatlık ındırımıde 24 tl gıbı bırsey yazmıyor.bende sitede buraya bakınca sakatlık ıcın bordroda ayrıca yazması mı gerekıyor dıye ogrenmeye calısyorum.
yanı sakatlık ındırımı dıye bordroda ayrıca yazıyor mu?ne yapmam lazım.

Sakatlık indirimi aldığımızı nasıl anlarız?

sakatlık indirimi aldığımızı maaşımızda nasıl anlarız?bordromda sakatlık ındırımı yazmıyor.net maaş ve asgarı gecım ındırımı yazıyor.nasıl anlarız?

Üst Alt