Sorunun iyi anlaşılması açısından olayı anlatacağım.İş arıyordum ve bir kırtasiyede işe başlamak için gerekli evrakları topladım işe başlamadan önce iş sahibi boş a4 kağıdına ad soy-ad ve imza atmamı istedi.Nedenini sorduğumda kimileri kefil ister,kimileri senet imzalatır biz de bu uygulamayı yapıyoruz,işten çıkacağın zaman imzalı kağıdı geri veririz dediler.Basiretim bağlandı sanırım ve ad-soy ad imzayı attım ama çalıştığım 1-2 saat içinde ne işe konsantre olabildim ne de çalışmamdan zevk aldım.Yetkililerden birisine ya imza attığım kağıdı bana geri verin işe öyle devam edeyim ya da imza attığım kağıdı geri verin işten ayrılayım dedim.Diğer yetkiliyle görüştükten sonra imza attığım kağıtla beraber diğer evrakları da getirip işime son verildi.Şimdi aklıma takılan sorun şudur: Bu imzalı olan kağıt scannerdan taranıp,taranan kağıt tarafıma verilmişse ve esas kağıt onlardaysa ve bu kağıdı diledikleri gibi doldururlarsa bu kağıttakiler hukuken geçerli olabilir mi veyahut bu kağıdı tarattırıp,aslını bana verip taranmışı kendilerinde olmak kaydıyla tarattırdıkları kağıdı doldurup herhangi bir hak kazanabilirler mi?