Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Böyle bişey işte :)

Love

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
aynadaki yüz sana gülüyorsa eğer seviyorsun
yok eğer aynada onun yüzünü görüyorsan aşıksın
aynalara bakmaktan korkuyorsan duygularda karışıksın

SANIRIM :confused::confused::rolleyes:

ah love ne doğru şeyler yazmışın. inanırmısın bilmem o aynanın her halini yaşadım zamanında.
şimdilerde kırık bir aynada paramparça kalbimi görüyorum. gerçi her baktığımda görünenler flulaşıyor ama olsun. hiç yaşamamaktan iyidir..!

:rolleyes::):( yine geçmişe döndüm. neyse kolay gelsin.

:D:D kırık aynada paramparça kalbimm ahhh buradan bir roman yazılır yav :D

Yaz o zaman neyi bekliyorsun gönül yazar şarkıcı ismidir ama anlamı çok büyükdür şiirler şarkılar türküler söylenen atasözleri hep gönülden söylenmiş ve yazılmışdır barış manço ne diyor yaz dostummmmmm :))))

çok da gönül aşk şiirleri yazınca efkarlısın diyorlar :p

Herkesin dediğine bakacak olsak maymun gibi oluruz açıkda gezeriz yani:)))))

aynalara bakmaktan korkuyorsan en yakın arkadaşına bak ..çünkü o da senin aynandır..:) kısa ama güzel olmuş..yavv..:eek:

desinler.. efkarı gam sananlar başka bişey diyemezler. yüreğin sesi efkarlı çıkar ki onuda ancak dizeler dile getirir. böyle yetenekler herkeste olmaz , değerini bilin ve yazın yazabildiğiniz kadar, yüreğinizi susturmayın..

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :)

Üst Alt