Merhaba, 40 yaşındayım İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. 2010 yılında iş kazası geçirdim %35,2 iş kazası raporum var maaş bağlandı. Bunların dışında doğum esnasında sol kolum sanırım brakial pleksus olmuş. Kendim ölçtüm diğer kola göre 6 cm kadar kısa, elimi gök yüzüne çeviremiyorum, kolum göğüs hızasından yukarı kalkmıyor, diğer koluma göre yarı yarıya güçsüz. Bu rahatsızlığım ile alakalı tedavisi olmadığını bildiğimden hayatımda hiç bir şekilde muayene olmadım hatta iş kazası raporu alırken doktorlar sormuştu, kazadan değil doğuştan demiştim. İlk defa bu Perşembe nörolojiye gittim çünkü baş parmağımı bazen kontrol edemiyordum. Neyse önümüzdeki Cuma Emg, radikülopati ve pleksüs protololü için samatya hastanesine randevu verdiler.
Durumum ne olur bilemiyorum, artık 2. sınıf insan muamelesinden çok sıkıldım emeklilik için tüm şartları karşılıyorum emekli ederler mi? kim bilir. Ederlerse köyüme dönmeyi düşünüyorum. Sizlerden ricam İstanbul da Brakial pleksus için engelli raporu verecek hastane tavsiyesi rica ediyorum.
Durumum ne olur bilemiyorum, artık 2. sınıf insan muamelesinden çok sıkıldım emeklilik için tüm şartları karşılıyorum emekli ederler mi? kim bilir. Ederlerse köyüme dönmeyi düşünüyorum. Sizlerden ricam İstanbul da Brakial pleksus için engelli raporu verecek hastane tavsiyesi rica ediyorum.