Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Brezilya uyruklu eşimin Brezilya'da yaşayan kızını Türkiye'ye getirtmek? [Hukuk]

İbrahimt5

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Brezilya uyruklu eşimin şu an Brezilya da ikamet etmekte olan reşit kızını Türkiye de annesinden dolayı ikametini nasıl sağlayabilirim 1 aydır uğraşıyorum ama hiç bir sonuca ulaşamadım emniyet müdürlüğü başvurumu kabul etmiyo Brezilya da türk büyük elçiliği başvurumu kabul etmiyo acaba benim nereye başvurmam gerekli .

Emniyet genel müdürlüğü ile görüştüm bana denilen benim Brezilya daki büyük eliçiğe davetiye göndermem gerekli imiş ama büyük elçilikde böle bi davetiye üzerinden ikamet için vize vermiyoruz diyorlar

İkameti karıştırmayın siz de yav:) Ne için veriyorlarsa onun için alın vizeyi.. Sonra değiştirirsiniz fikrinizi..

Kanun sana uymazsa sen kanuna uy;)

Anladım Baben teşekkürler ama sizin dediğiniz ihtimal oladabilir olmayadabilir sizin dediğiniz gibi ikamet edebilen bi bildiğiniz varmı o şekilde gerçekten olursa çok kolay gibi gözüküyor .

Maalesef :( Olsa şimdiye kadar çoktan vermiştim örneği.. Vardır mutlaka benzer durumda olan.. Ayrıca hukuk forumlarına da sorulabilir konu..

Anladım çok teşekkür ederim paylaştığınız için.

İyide abla, kızın babası İbrahim Bey...

Yani birinci dereceden kan bağı var... Reşit olması önemli değil... Birinci derece akrabalara bildiğim kadarıyla kolaylık sağlanıyor... Tabi ülke kanunlarına göre bunlar değişiyor... Hatta kızına Türk pasaportu bile verilir müracatı halinde...

Üst Alt