Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu aralar çok sinirliyim, ailem de beni hiç anlamıyor!?

Konular
31
Reaksiyonlar
1
bu aralar çok sinirselim ailemde beni hiç anlamıyor hiçbirkonuda anlamıyor beni sinirsellikten tansiyon çıkıyor kalbim çok hızlı çarpıyor baş ağrısı esneme mide bulantısı hepsi oluyor artık doktorlarada gitmekten bıktım yaşıtlarım benden sağlam sorunsuz olduğunu görüncede çok üzülüyorum neden ben diyorum neden herşey beni buluyor diyorum

"neden beni buluyor"deme bence
çünkü maalesef bir şekilde bu sitedeki hepimizi bulmuş
hepimiz dezavantajlı grubuz ve şanssızız
yani sadece sen değilsin
ailesine sinirlenen de sadece sen değilsin.
ama bir kesim var ki durumunu çok sorun etmiyor (oınlara çok özeniyorum)

Konu neydi ? Yaşadığınız olumsuzluklar neler ? Büyütüyor musunuz ? Konuyu bilsek ona göre yardımcı olabiliriz.

Alman
sanırım arkadaş sıkılmış
hepimizin yaşadığını yaşıyor

Pskoloğa gidersen rahatlarsın

Öfkeule başedemezsin

Seni neler kızdırıyo nasıl hissediyosun kendini karşı tarafa nasıl davrandın kağıda yaz

Bendede vardı az azaldı

O zaman zaman hepimize oluyor,yalnız değilsiniz merak etmeyin.

her şey kafana takıp o taktığın şeylere kendini de inandırmakla ilgili,yani insanın yaradılış kapasitesi böyle ise bence psikaytrlar da bir şey yapamaz,sana şöyle yap böyle düşün diyecek ama senin kişiliğin böyle ise onu değiştiremez ki sadece ilaç verir, o ilaçta zaten seni tedavi etmez sadece uyutur!
aynı sinirsel ataklar bende de var, sadece kendime yaptığımı bildiğim halde ama işte dediğim gibi kişilik yaradılış böyle ise yapacak çok şeyde yok maalesef!!..burada hükümet yanlıları ile çok tartışıyorum ne kazanıyorum haklı da olsam..koskoca hiçbir şey maaşıma yüzde 80 zam mı geliyor haklı olunca hayırr sadece kendimi sinir ediyorum hayat devam ediyor o kadar!!...geçmiş olsun sana ve herkese.

Pskiyatriye gitme sana önerim pskolog senle konuşcak

Ben olsam psikiyatra gitmem. Sorununu psikolog çözecektir. Psikiyatra hasta olduğunu 3dk da ispatlarsın, iyileştiğini 2 yılda ispatlayamazsın.

Hayatta başına daha neler gelecek neler. Hepsinde bıkacakmısın? Arkadaşlarım doktorasını yapıyor, evlendiler düzenli yaşamlarını kurdular ben ise şimdi hastalığımdan kurtuldum ama hala lisans eğitimindeyim. Ama onlardan daha kültürlü, psikolojikmen daha güçlü. Hayatta herkez Fatih Sultan Mehmet gibi 16 yaşında bir imparatorluk yıkmıyor. Bırak şimdi onlar gülsün. Sen 25 yaşında yap. Herkez aynı fabrikadan çıkan araba değil ki aynı anda gelişim göstersin. Deneyimli bir psikologla psikoeğitim görürsen eğer çok fayda görürsün. Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur.

Üst Alt