Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar,
birkaç ay önce bağdat caddesinden arabayla geçerken bu abi yi gördüm ama duramadım. hemen resmini çektim
aylardır internette bundan arıyorum ama bulamadım. 3 tekerlekli akülü küçük birşey, bunun aynısından bulmak istiyorum çünkü hem asansöre hemde bagaja sığmasını istiyorum.
bu abi yi tanıyan bilen gören varsa yazarsanız çok sevinirim
tşkk.
VOLTA VT2 modeline bakın, PLUG-IN 3 teker yazıp bakın. Yalnızca nette şimdi gördüklerim bunlar. Markaların kalitesi konusunda yorum yapamıyorum bilgim olmadığı için.
Bunların , My-pet , Jelymo , Ginger gibi adları var , turizm bölgelerinde kiralık olarak veriliyorlar, yerli olanlarının üretimleri zannedersem Bursa da var , aşağıdaki linklerde bolca var !.
Merhaba Arkadaşlar;
Belirttiğiniz araçların imalat, ihracat ve satışını yapıyoruz.
2010 YILINDA İTHALATINA BAŞLADIĞIMIZ, TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNDEN TESCİLLİ MARKAMIZ OLAN GİNGER® ELEKTRİKLİ ARAÇLAR, 2013 YILINDAN İTİBAREN KENDİ FABRİKAMIZDA VE KENDİ PERSONELİMİZ TARAFINDAN ÜRETİLMEKTEDİR. GİNGER® MARKA ELEKTRİKLİ ARAÇLAR, ALDIĞIMIZ AVRUPA KALİTE STANDART SERTİFİKASIYLA (CE) AVRUPA'DA 14 DÜNYA GENELİNDE 21 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLMEKTEDİR.
Sormak istediğiniz bir husus olursa sizlere memnuniyetle yardımcı olabiliriz.
engelliler.biz platformu üyesi olduğunuzu belirtirseniz size özel fiyat ve ödeme avantajlarımızdan yararlanabilirsiniz.
Güzel günler dileğiyle...