Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu sefer sizler bensiz kalın...

Mutasavvuf

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben ünal, yeni uyeyim. kby teşhisim oldu, 100 de 90. ben hastanede 3 ay yattım. yatana kadar da kimseyi inandırramadım hasta olduguma. hele o son iki gun yok mu, akıllara zarar. acı cekiyorum kimseye söyleyemedim ağladım, kimse görmedi ve o an bir kişiye mesaj attım. hastayım ama bu hastalık fiziki acıdan daha cok anne ve babanın acı cekmesinden daha acı vermiyordu. böyle yazdım çünkü patlama noktasındaydım. çünkü ailem çaresiz idi maddi guc dost yoktu.
normalde insana ve bilgiye yatırım yapan bir insandım. hep arayan dıslanan ben olurdum. 30 yıldır sessiz kaldım ve o zaman zarfı içersin hep ben koştum peşlerinden. hem ben dinledim hep ben verdim. sabreden bendim zoruma gitmed.i 3 yattıktan sonra bir günlük yazmaya başaldım. şimdi beni hapsettiğin attıgınız yalnızlıkta ben kalmayı tercih ediyorum ve bu sefer sizler bensiz kalın ve yaklaşık 1 aydır kimseyle görüşmüyorum.
artık bende politik selama selam hatıra hatır ne zor ne acı bir durum değil mi. artık insanlardan umudumu kestim, artık hicbir seye sevinemez oldum. hayat anlamsız değil ama sanki ben hayatın icinde anlamsızlastım. o en zor durumumda mesaj attıgım kişi ne yaptı biliyor musunuz, beni bir kere bire aramadı. hastanede 150 m uzaklıkta evinden ziyarete gelmedi. diyeceksiniz yanlış secim, hayır, yanlışın ta kendisi insanları sevmemdi.

aramıza hşg ünal hayatın insana ne getireceği meçhul umudunu asla yitirme bu hayatta varız o zaman yaşamalıyız öyle değil mi inş içinde bulunduğun buhranlı dönemden biran önce kurtulursun :)

en iyi dostluklar hastalıklarda birde parasız kalındığı zaman belli olur umarım bundan sonraki seçiminizde gerçek dostluklara arkadaşlıklara yer verirsiniz geçmiş olsun bir an önce bunalımı atlatıp aramıza katılmanızı ümit ediyorum selamlar geçmiş olsun

....

hosgeldin ve merhaba Ünal...

ben iyi insanların olduguna ve onları bulma ümidimi kaybetmedim...

yanıla yanıla bulmak zorunda olsakda...bulcaz emin ol..sadece inan..

Hoş geldin ünal kardeşim bu günden itibaren bu sitede öyle çok candan samimi arkadaşlar edineceksinki sen de şaşıracaksın tabi BUYUCU'DE tekrar hoş geldin

Merhaba hoşgeldin ünal umudunu kaybetme seni anlaya bilecek bircok arkadaşımız var burda... : )

bu konudaki son mesajım cunku diğer konulara yoğunlaşmam gerekiyor soracağım sorulara almam gereken cevaplar var bu sizler icinde gecerli soru bilmediğimiz içündür neyse bu konudaki son mesajıma gececeğim

kötü insan yoktur kötü yapılan insan vardır derler eger kişi meyilli ise dısardan bir etkene gerek yok tabi iyi insanlarda var örnek olacak timsal sahibi insanlarda var ama anlamadıgım bu insanlar neyin peşinde neyin mucadelesini veriyorlar savaslarını kime karsı yapıolar

bir filozofun dediği gibi en buyuk hata insana degerinden fazla deger vermektedir ve mevlananın dediği gibi ne ararsan kendinde ara elbette kişi dört dötlük değildir ama bu onun hayatta yalnız bırakılacağı ve önemsiz olacagı anlamınıda tasımaz benim küstüğüm kendimim

ömrüm/ömrümüz hep gercekleştiremediğimiz ve gerceklestiremeyecğimiz hayaller kurmakla ve pişmanlık duyarak gecti ama ben hepsürekli pişman olan taraf olmak istemiyorum buda benim hatalı oldugumu gösterir evet ben yaptıgım secimlerden şartlardan ve bulundugum ortam ve harcadıgım zamandan pişmanın

şu kaçan 4 şey bana geri gelmedi

yaydan cıkan (bu aldıgım kararlar)
dilden cıkan söz (yapamayacagım vaadlerde bulunmak bu onlar icin gecerli değil birini kaybettim ondan)

kaçan fırsat sğalıklı bir yaşamı en iyi şekilde degerlendirememk üretmemk düşünmemek birey olarak topluma birşey veremem

ve harcanan zaman boş insanlarla boş şeylerin peşinde koşarak zaman harcamak gibi kusura bakmayın ve şimdiden tesekkurler

hayata yada insanalra küsmek yerine doğru öz bir kaç dost bulmak daha iyi:)

Üst Alt