Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bu yaşadıklarımla psikozdan çıkmış oldum mu?

E.HİLAL

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Ben bundan yıllar önce bir travma atlattım ve hastalandım. Yıllarca evden çıkmadım, insanlara karışmadım. Bipolarite dışardan farkedilmeyecek şekilde (yani doktor dışında) hep vardı. Ama ağır hastalanmam bir olay sonrasında oldu. Kafamı boşlukta hissederdim ve bu beni çok korkuturdu. Çevredeki bazı insanlar bir süredir donduğumu söylerlerdi. Sonra ben banyoya girmek de istemedim bir süre. Şimdi durum çok değişti. Zihnim de yaşamım da daha hareketli (yaşam dolu) bahardan bu yana. Sadece Haziranda bir kaç kez uyku ilacı aldım. Şimdi ben kendime bakım yapmak için zaman yaratıyorum. Ellerimi ayaklarımı kremliyorum uzun uzun, saçlarımı seviyorum. Belki yıllardır yapmadığım kadar temizlik yapıyorum evde. Eskisi gibi donmuyorum. Bu neydi peki? Şimdi ben psikozdan çıkmış mı oldum?

E.HİLAL

Ne güzel özgüvenin yerine gelmiş inşallah bundan sonraki hayatınız hep böyle olur ilaç kullanıyorsanız devam edin yinede Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin iyi günler

Böyle bir konu açıp,böyle bir soru sorduğunuza göre pek de çıkmış sayılmazsınız...

Yani bu sefer donmuyorsunuz ama ara ara saçmalıyorsunuz...

Üst Alt