Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da güvenebileceğim bir protez firması önerebilir misiniz?

nedimyilmz_

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bursa'da ikamet ediyorum. Bundan yaklaşık 3 ay önce geçirdiğim trafik kazası sonucu sol bacağımı kaybettim (Sol Diz Üzerinden). Birkaç protez firması ile görüştüm ancak pek tatmin edici değillerdi. Bana gereken o güveni veremediler. Bana Bursa içerisinde güvenebileceğim bir protez firması önerebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Nedim Bey,

Ben de Bursalıyım ancak protezimi bugüne kadar hep Bursa dışında yerlerden yaptırmak durumunda kaldım. Bursa'da yaptırmak için birkaç denemem olduysa da hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Eğer imkanınız varsa size İstanbul veya Ankara'dan protez merkezleri önerebilirim.

Saygılarımla
Mert

kardeşim cok geçmiş olsun bende bursada oturuyorum yaklaşık 2 ay önce benimde diz üstü ampitasyonum gerçeklesti sana her konuda yardımcı olmak istiyorum yüz yüzede görüşebilir beni aramanı bekliyorum 05062124320

Üst Alt