Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da Kulak Burun Boğaz konusunda uzman doktor tavsiye edebilir misiniz?

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
bursalı işitme engelli arkadaşlarım irtibat kurup bilgi paylaşımı yaparsak çok sevinirim özellikle bildiğiniz memnun kaldığınız doktorlar hakkında..

bursa devlet hastanesi mehmet beşer hocam ola bilir ama sen neden sordun niçin di

benim problemime belki çare olabilecek dr arıyorum.. benim iitme kaybımın önü kesilemiyor sürekli kaybediyorum işitmemi

duyum üzerine çalışma yapmış prof bulman lazım ozaman acıbadem uludag unv şevket yılmaz dan baka bilirsin prof olmalı doçent de olabilir geçmiş olsun googleden arayıp sana yakın olan doktorlara muane olmanda fayda var

kbb doktoru var mevlüt okumuş çok iyi doktor onun özel yazhanesi var uğrayabilirsin altıparmakta

arkadaşlar ben herhangi bir dr adı değil benimle benzer problemleri yaşamış ve dr undan memnun kalmış arkadaşlardan isim rica ediyorum..

hakanaca
ameliyatımı uluduağ üniversitesi tıp fakültesinde bir profesöre oldum sonucunu gördüm..

artik kesilmis bicilmis gamzecigim antioksidanin dedigi gibi kulak ameliyatlarinda yuzguldurucu sonuc az oluyor
birde siniri zedelenen kulak onarilmiyor

benim kaybım tam değil shukufe.. ve tek kulağımdan ameliyatlıyım..

ankaraya gelirsen profesor levent sennaroglu uzerine doktor tanimam aklinda bulunsun

ankara... bakalım kısmet canım.. maddi durumlar da el verirse gelebilirim..

Gamze önce seni bi memur yapalım sonra doktoruda buluruz inşallah. :)

sagol mevlut_han10 inşallah :D başvuru ve kurslar hakkında bilgin var mı? çalışmaya başlamak istiyorum ama ne çalışacağımı bilmiyorum.. bir de bu ara cihazlar için koşturmaca bu ay aldığım cihaz bugün arıza yaptı.. koştur babam koştur..

insan hastalanmaya görsün en iyi doktoru arıyor oysa yapılacak bişey varsa en kötü doktor bile aynısını yapıyor...işitme kaybının durdurulabilcek bi yöntemi varsa her doktor yapabilir iyisi kötüsü yok cihaz verilcekse verirler sen gidersin medikale orda ayarlarını yapıp sana verirler hepsi bu... iyi kötü doktor olmadığını nerden anladım he ben kas hastayımda gezmediğim iyi kötü doktor kalmadı türkiyenin büyük bi bölmünde değişik doktorlara gittim hepsi aynı cevabı verdi tedavisi şuan için mümkün değil kendini fazla yormadan hareket et sanada uygulanacak en iyi yöntem neyse onu önercekler...

ama senin de kapı kapı gezip çabaladığın gibi ben de çabalamak istiyorum.. hepsi bu..

anlıyorum seni bir umut diyorsun bende siğorta doktoruna güvenmeyip bir umutla yola çıktım profları kestirdim gözüme ara ara iyi denen doç ve dr.lere gittim ama hiç biri değişik tek kelime etmedi hepsi aynı cevabı verdi...bütçen el veriyorsa yurt dışına çık istersen yapılacak bişey yoksa hiç bir Allahın kulu yapamaz tek çare dua edip bir mucizenin olmasını beklemek...

arkadaşlar bu biyonik kulak dedıgınız cihaz beyin sapı köşe timörü olana takılıyormu bilgisi olan varmı ?

oncelıkle teşekurler ilgilendıgınız için .beyin sapı köşe timörü beyinden buyna dogru olan bolgede yanı beyin sapında tam birleşme noktasında ve çift tafalı .beyin sapı köşe timörü deniliyo benim bildigim .timörlerin temizlenme imkanı sıfır malesef :( amalıyat cok riskli bursa uludag üniversitesi amalıyatı bu yuzden ıptal eddi .istanbul okmeydanı cesaret edemedı çapada aynı şekılde riskli gördü . şu an ankara gazıde gama kanefi diye anlandırılan ışın tedavisi gördüm kontroller var 6 ay aralıklarla . benim ögrenmek ısdedıgım bu cihaz timörlere dokunmadan takılabılırmı ?

beyin sapi takilmazki
kokleasi olmayan hastalara beyin sapi implanti yapan bir levent sennaroglu var
bu beyin sapi implantida koklear implant kadar verimli olmadigini soyluyorlar galiba ses duyuyormus anca koklear implant gibi konusmalari anlamada cok faydali degilmis
sizin dediginiz ameliyat cok riskli isterseniz bu kadar doktor dolasmissiniz onlarin onerilerini degerlendirin derim can bursa

verdıgınız bılgıler ıcın teşekurler .benım timörler beyin sapında . bahsetmiş oldugunuz cihazı beyin sapına ve timörlere hiç dokunmadan bunu başarabilecek doktor gercekden bana lazım cihaz sanırım beyin sapına degil lulagın araka tarafına takılıyo biliyorum .yani demek isdedigim timörime dokunmasınlar ben onlarla mutluyum :))

canbursa hicmi duymuyorsunuz eger isitme cihaziyle ses duyabiliyorsaniz boyle tumor gibi sorununuz varsa bence koklear implanti dusunmeseniz
cunku zannedersem siz doktor takibi altinda olmalisiniz bu tumerler icin kemoterapi isin tedavisi her 6 ayda bir emar gibi seylerle takip altinda veya bunlar ileride olacak
simdi siz koklear implant taktirirsaniz bu kadar seyleri koklear implant kaldircakmi bana denen koklear implantla emar cekimleri az veya cok riskli
eger az bir isitmeniz varsa ameliyatla filan ugrasmayin tumerler icinse bilemem ama her seyi iyi bir universite hastanesinde tecrubeli bir ekiple karar veriniz
levent sennarogluda cok basarili bir hekim ama
amasi artik ozel muayenehanede ekibiyle hareket etmiyor ameliyatlarinida ozel hastanede yapiyor
istersen durumunuz musaitse gel levent beye
butun tahlil tetkik disaridan parayla
1 subattan beri boyle
cok pajhaliya malolabiliyor muayene ucreti degil sadece 250 lira muayene

melesef 2007 yılında kaybettım bütün işitmemi :( ölecegimi bilsem saddece sunu diyebilirim size kızlarımın sesını bir kez daha duyayım o bana yetecek sonra varsın gerı cıkartsınlar :( hergun canım yanıyo bu yüzden :( ankara gazı hastanesıne yılbasına kadar tekrar gıdecegım ve ıyıce görüşecegim doktorlarla eger kabul ederlerse yapdırmayı duşunuyorum . timörlere dokunmasınlar dedemdekı gaye eger timörlere dokunurlarsa benı yataga mahkum ederler %100 masada kalkma olasılıgı %60 riskler cok fazla o yüzden timörlere dokunmadan yapdırmayı düşünüyorum maliyete gelince bir şekılde halledecegim o konuyuda verdigin bilgiler için cok tesekurler

Üst Alt