Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C5-C6 tetraplejiyim. Ehliyet alabilir miyim?

Lykia

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
C5 C6 Tetraplejiyim Ehliyet Alabilir miyim?

Alan arkadaşlarım varsa nasıl aldılar ? Nasıl bir yol izlemeliyim bilgi verirlerse sevinirim

Evet tam teşekkür ederim bilgi için

C4 5 6 benim 15 yıl oldu Sağ elim bilekte biraz sıkıntı var aldım ben var bende omuz itme çekme sıkma hareketlerinde Herhangi bir sorun yoksa alırsın

Bilek-kol-omuz hareketin tamsa alabilirsin.
Abi vermiyorlar. Bende tetraplejiyim ayrıca kol bilek kuvvetim çok yüksek. Bizim var olan ehliyetlerimizi komisyonda yenilerken iptal ettiler. 17 yıllık ehliyetim vardı. Sorun büyük. Benim gibi mağdur çok. Yönetmeliğin değişip simülatör ve tertibatlı araç sürüş testi ile karar verilmesi gerekiyor. Doktorlar sorumluluk almamak için sürücü olamaz veriyor.

Son düzenleme:
Üniversiteye gidip gelen bir tetrapleji vardı. Ona da sürücü olamaz verdiler . Hayattan soğudu çocuk. Eşitlik ilkesi yok. Çok nadir alanlar var. Onlarda nasıl alıyorsa artık.

Bende c5 c6 seviyesinde oğluyum sag elimin parmak uçlarında ince kavrama yok sol el sag 99 da. Beri arac kullanıyorum gecen yıl h sınıfı ehliyetimi yeniledim kodlu ehliyet aldım arac kullaniyorum

Üst Alt