denizkızı, yazdıklarından hatırladığım kadarı ile geçmiş zamanların birinde atanmanla ilgili endişelerin olduğunu anımsıyorum. Bak artık atanmış bir memursun yani kolunda artık altın bir bileziğin var, işsiz değilsin.
Şu anda her şeyden önce annenin sana ihtiyacı var, sen de umutsuz olursan onu kim motive edecek. Belki de annen iyileşecek. Yıllar önce yaşlı bir tanıdık için ölüm döşeğinde dediler vedalaşmaya gitmiştik. Yıllar geçti aradan ve genç yaşta dayımı, babamı, bir kaç genç akrabamızı kaybettik ancak adam halan hayatta...Ne derler öldürmeyen Allah öldürmüyor
Ölüm de sıralı değil kim önce gider nasip...
Bak yeni yıl da geliyor, yeni yıl demek yeni umutlar yeni heyecanlar demek. İyi düşünelim iyi olsun.
İşler kötü mü gitti...
Bir işte çalışabildiğine göre sandalyene kendi kendine yardımsız geçiş yapabildiğini varsayıyorum. Bakım evi de olabilir belki bir öğretmen evi ya da öğrenciler için apart odalar oluyor tek kişilik kiralayabilirsin.
Duş için banyonu kendi kendine kullanabileceğin şekilde dekore ettirebilirsin. Saçlar kolay yağlanıyor mesela kuru şampuanlar var onu deneyebilirsin zaman zaman.
Evi süpürmek için robot süpürgeler var, şarjda takılı oluyor, evi süpürüp tekrar yerine dönüyor.
Mersin'de uygulama var mı bilmiyorum ama internetten market siparişleri verebilirsin ya da en yakın market ile iletişim kurup isteklerini evine getirmelerini rica edebilirsin, sonuçta insanlık ölmedi ya.
Her şeyin bir oluru var, önemli olan istemek, hayatta hiçbir şey imkansız değildir.
Not: Engelini tam bilmediğimden verdiğim örneklerin sana uygun olup olmadığını bilemiyorum ancak başarabileceğine tüm kalbimle inanıyorum.