Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çalışan engelli vergi indirimi alamazsa erken emekli olamaz mı?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar vergi indiriminden yararlanamayan engellinin erken emekli olamayacağına dair yasal dayanakları söylermisiniz nerede ve nasıl yazılmış bilmiyorum.
diğer sorum şu yeni rapor olmasına rağmen maliye bakanlığından tekrar rapor alacaksın diye yazı gelen bir engelli sizce ne yapmalı . yeni rapor almaya kalkışılsa oran düşer mi?
dava açılsa kazanılabilir mi? vergi indiriminden yararlanamayan engelli kesinlikle erken emekli olamaz mı? lütfen acil yanıt verebilir misiniz?teşekkürler...

özürlü çalısıyorsa vergi indirimi için başvurmak zorunda 40 ve üzeri alırsa erken emekliliği hak etmiş durumdadır günü ve senesi dolduysa tam yasası nerde bilmiyorum ama baglı oldugun maliyeye başvur gerekli bilgileri alırsın

Bu herkes için ortak cevabı olan bir soru değil.
Doğum tarihi?
İlk sigortalı olunan tarih?
Emekli olunacak kurum (ssk, bağkur, emekli sandığı)? (Son 2520 gün primin fazlası hangi statüdeydi?)
Vergi indirim hakkı alınmış mı?

Ben çalışma bakanlığını kazandım. 5 yıllık ssk da var ancak vergi indirimi yok henüz. Benim bakanlıkta 18 sene çalışmam mı gerekiyor ?

Üst Alt