Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Carbon ayak taban kısmı carbon olan ayaklar c walk gibi öneriler yorumlar?

forsa

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
c walkı kısa bir süre kulanma fırsatı buldum karbonu iyi degildi kaliteli degil di. yürüme konusunda ise şu anda heryöne esneyen endolaytın ayak tabanı var kıyasladıgımda endolayt daha iyiidi..

Freedom Innovations | Silhouette VS
birde üsteki linkteki ayagı deneme fırsatı buldum çok esnek işciligi süper yukuş yukarı cıkarken aygınızı geriye dogru kasmıyor yormuyor fakat ayagınızın altın da bir yay farmış sizi surek li zıplatıryormuş şeklinde hisetiyorsunuz..

sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum

karbon ayaklarda ilk etapda göz önünde bulundurulması gereken durum hastanın mobilite değerlendirmesidir. size iyi gelen diğerine gelemiye bilir kesinlikle hasta mobilitesini göz önünde bulundurarak seçim yapmak daha doğru olur die dşünüyorum.

forsa;

Bu firmaların disbirütörü varmı türkiyede? Bu protez parçalarını nasıl deneme imkanı buluyorsunuz?

Sizin durumunuz nedir? Sadece ayağınız mı yok?
Ayağınız yoksa bir sürü marka var olimpiyatlarda koşan atltlerin zıplayan ayaklarından takın bence...

Silhouette VS yi almak istesek nereye müracaat etmemiz gerekli ?

bu ayaklar gazi ler haricinde kurum ödemesi bulunmamaktadır. protezcinizle istişare içerisinde bu tür bir çok karbon ayağı görmeniz mümkündür. sizin kilo boy vs gibi durumlara göre size uygun ayak seçilir ve sizin isteğiniz doğrultusunda uygulanır yada uygulanmaz.

Saw benimde bir ayagım yok sağ ayagım diz altından yok... Niyetin dalga geçmesti ise zıplar sın konusunda .. Yürümem ve Ailemin nafakasını cıkatmak benim için yeterli . Mevlana Uysal arkadaşımızın dedigi gibi bütün protezciler de dene me imkanı var..
Benim konu yu açmam daki maksat dogru yu bulmak Otto book un çin çakma ları piyasada ... ottobook saglam bir firma fakat cinliler buna da el atımış .. Benim bilgim bundan ibaret....

saww hiçbir protezci ile bir baglantım yok kardeş .. Maksadın dalga geçmek se geç kardeş... canın sag olsun .. bilmiyorum daha önce den seni inciti isem de özür dilerim... 38 yaşındayım ve bir ayagım yok 17 yaşında bir oglum var .. cnc ve pc programı ve kesme sıvama kalıp cısıyım... hoşcakal .

Ben hiç bir insanla dalga geçmem! Müstesnalar(nefsim için olmayan) olabilir.
Seninde canın saolsun! Hayır sgk ödeme yapmıyor. Biliyorsun ben ona kızıyorum!
Oğlunu Allah bağışlasın Allah ona sağlık sıhhat afiyet versin!

İnsanlar sgk ve sağlık bakanlığının ödemesi gereken ve
İhtiyacımız (yapay uzvumuz) olanı cebimizden para vererek demin edersek sittin sene ödeme yapmaz!
Ben ona kızıyorum. Her türk vatandaşının yürümek hakkıdır. Fakirsen yürüyemessin diyenlere dur diyelim!
Birlik olsak bacağı olmayan arkadaşlar olarak!
Gitsek hakkımızı alsak, gerekirse bu uğurda ölsek şehit oluruz!
Biliyorsunuz dinsiz, imansız insanlardan hakkımız olan başka şekilde alınmaz!
Ben buna kızıyorum!.. Hakszısam ben özür dilerim kardeşim.

sonu na kadar haklısın .. sana katılıyorum .. Benim işim sürekli hareketlilik isteyen bir iş ve sgk nın verdigi ayak ile ancak tuvalete gider sin.. seninde dedigin gibi bu konuda savaşmak lazım ama öylesine sinik bir yaşamtımız varki .. işyerin den izin alsak bu işle ugraşsak evimize ekme götüremiyecegiz bastırılmış bir hayatı yaşıyoruz.. nebileyim iste böyle. mail falan atılması gerekirse hertür lü yardım ederim..Kal saglıcakla..

Üst Alt