Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çekçek tekerlekli sandalye bulunuyor mu?

*Sevgili*

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
66
Arkadaşlar geçmişte çekme kolu olan tekerlekli sandalye görmüştüm. İleri, geri iterek kulanılıyordu. Aceba hala bu sandalyelerden bulunuyor mu? Yoksa özel olarak yapılabiliyor mu?

Herkes tatile mi çıktı? hu huuu???

@*Sevgili*,
Bencede kimse yok😄
Ne yapacsksin cekcek sandalyeyi merak ettim
Bu siralar ankarada cokca akulu sandalyeli engelli gorup hem seviniyor hemde ne kadar her yere uyumlu
Hareket kabiliyeti sasirtici sekilde guzel
Her kapidan girecekmis gibi kucultukmus eskinin hantal gounumu silinmis
Zarif tekerlekli sandalyeliler cogaldi caddelerde ve sokaklarda
Bu guzel akululere heves etmeden kulustur cekceklerle niye alakadr oldun sasirdim arkadasim

Ne yapacsksin cekcek sandalyeyi merak ettim
Yahu arkadaşlar, şu akülü araçların arızalarından, yollarda kalmaktan, 3 ayda biten pahalı akülerden, akü aramaktan bay geldi. Tekerlekli sandalye çok daha kullanışlı. En azından masrafsız, akü derdi yok, ayrıca da sportif. Tek sorun güç istemesi. Bayanlar için daha zor. Bu yüzden çekme kollu olanlar ideal. Daha aldığım araç 3 ay demeden arıza yaptı. Servise gönderdik, neredeyse 1 ay olacak hala ses yok. Resmen eve hapsoluyoruz. Bıktım vallahi. Bu çekçek arabayı yapabilen varsa bana yazsın lütfen.

Üst Alt