Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çekmediğim kredi için İNG bank icraya vermiş!? [Hukuk]

necmeddin

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Polis memuru iken trafik kazası sonucu sakatlanarak %91 engelli olarak malulen emekli oldum.Hayatımı tekerlekli sandalyede geçirmekteyim.
2015 yılı 5.ayında 5000 tl ihtiyacım için İNG Bank a internetten başvurdum.Kredim ön onaylandı ve en yakın şubeye başvurmam gerektiği sms olarak bildirildi.Tekerlekli sandalye ile Elazığ İNG Bank Şubesine gittim.Kredi işlemlerini bayan memur üst katta olduğundan üst kata çıkamadım kendiside alt kata evrakları imzalatmaya gelmedi.Bende krediyi almaktan vazgeçip hiçbir imza atmadan bankayı terk ettim.Aynı gün İNG Bank genel merkezine memurları hakkında şikayette bulundum.
Aradan 14 ay sonra bana gelen e postada kredi borcunuzun son taksidi ödenmediği görüldü denildi.İNG Bank genel merkezini aradım bankamızla herhangi bir bağınız yok Elazığ Şubesi ile görüşünüz denildi.Elazığ Şubesini aradım telefon verin dediler size döneceğiz,dönmediler.1 ay sonra tekrar e posta geldi son 2. taksidi ödemediğiniz görülmekte.Tekrar İNG Bank Elazığ Şubesine gittim.Bana dedikleri internetten başvurduğunuz için krediniz onaylanmış hesabınıza yatmış (İNG Bankda daha önceden hiç hesabım bulunmamaktadır ve bu banka ile hiç çalışmadım) ama siz kullanmamışsınız günü geldiğinde aylık taksitler hesaptan çekilmiş,geriye faizi kalmış.Hesapta para kalmadığı için 5000 tl nin faizi için hakkımda yasal işlem başlatılmış icraya verilmişim.
Almadığım kredi için hakkımda yasal takip bulunmakta başka bankadan aldığım krediyi yapılandırmak istiyorum ama hakkımda yasal takip olduğu için yapamıyorum.Mağdur durumdayım.Ne yapabilirim hukukcu arkadaşlar.

Islak imza yoksa hiçbir halt yiyemezler

Şube müdürü ve personelleri hakkında nitelikli dolandırıcılıktan savcılığa suç duyurusunda bulunun

Savcılığa suç duyurusundan bir şey çıkmaz. Çünkü ortada bir dolandırıcılık yok.

Eğer icra takibi size tebliğ edildiyse ve üstünden 1 hafta geçmediyse hemen itiraz dilekçesi verin. Eğer tebliğ edildiyse kendinize bir avukat bulup bankayı dava etmenizi öneririm.

necmeddin Gelen e-postaların örneklerini de alarak Elazığ ING Bank Şubesi çalışanlarını banka yönetimi ve sizinle kredi konusunu görüşen kişiyi emniyet müdürlüğüne giderek şikayetçi olun, çekmediğiniz kredi sebebiyle ödeme talep ettiklerini ve haksız kazanç elde etmek istediklerini belirterek mağdur edildiğinizi belirtin şikayetçi olun, ayrıca almadığınız kredi hakkında hakkınızda yasal işlem başlatıldığı için de diğer bankadaki kredinizi yapılandıramadığınızı ve ayrıca mağdur edildiğinizi belirterek şikayetçi olun

ıslak imza olmadan sizden hiç bir şey alamazlar sizde karşı dava açın bankaya madur oldunuz diye mutlaka kazanırsınız. telefondaki sözleşme yada sözlü beyan geçersizidir .ıslak imzalı sözleşme olmadan size dava açmışlarsada geçersizdir .sizde karşı dava açın derim.

3 ay oldu hukuk bürosundan icra takibini geri çekeceklerini söylediler halen bekliyorum henüz icra işlemi başlamadı başlarsa karşı dava açacam ama söz konusu 625 tl için masraf çok avukat vekaleti bile 150 tl karşı dava açarsam masarafım ne olur ne kadar alabilirim .

Yasal takip sonucunda başka bankadan kredi çekemedişin için veya hali hazırdaki borçlarını yapılandıramadığın için mağduriyet söz konusu, en önemliside itibarınız zedelenmiş.Bu tamamen bankanın kusuru.Bu durumda maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz.İtibarını

Üst Alt