Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışma koşulları nasıl?

berke26

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
115
Çevre ve şehircilik bakanlığının 2025 yılında 200 engelli memur alımı yapacağı duyuruldu. Bu yüzden çalışma koşullarını merak ediyorum. Ama internette bu konu hakkında fazla bilgi bulamadım. Sadece tayin yapmanın çok zor olduğunu duydum. Bu bakanlıkta çalışan var mı? Çalışma koşulları ve özlük hakları nasıl?

evet banada sabah haberi geldi hem engelli hem normal hemde mevsimlik personel alacakmış valla ekpss değil ama normal kpss ile girebilirsek ne mutlu bize hakkımızda hayırlısı detayları belli değil hangi il kaç kişi alacak acaba ?

Ben hem devletin, hem de özelin her birinde çok uzun müddetler çalıştım. Devleti de özeli de bu nedenle biraz bilirim.
Özel sektör belki devlete nazaran üç kuruş daha fazla para verir ama insanın suyunu sıkar posasını da zamanı gelince kapıya koyar. Bir misal. Kızım özel sektörde mimar. C.tesi leri çalışıyor. Hesapta yarım gün ama mesai c.tesi günleri 16,00'da bitiyor. İki haftadan beri de pazar günleri de çalışıyor. Özel sektördeyken benim de anam ağladı. Bunu kesinlikle bilin tercih yaparken. Ayrıca özel sektörde OLMAZ diye bir şey yoktur. Her şey mutlaka olmalıdır, her şeyin mutlaka bir oluru bulunmalıdır. Bu cümlem aklınıza iyice yazın, anlayan ne demek istediğimi anlamıştır.
Devlette eskiden olduğu gibi "Salla başını, al maaşını dönemi bitti." Devlette de sıkı çalışılıyor. Devletin bir çok biriminde performans değerlendirmeleri yapılıyor. İyi mi çalışıyorsun, iyi mi iş çıkartıyorsun hepsi kontrol ediliyor ancak özel sektördeki vicdansızlık devletin her yerinde yok en azından. Öte yandan devlet babadır, bu laf haybeye denmemiştir.

Ben olsam kesinlikle devleti tercih ederim. Karar sizin.

özel sektörün canı cehheneme yıllardır çalıştım kurumsal firmada da çalıştım hepside aynı bu yüzden 35 yaşından sonra üzerine düşecem bu işin şimdi bile typ de çalışıyorum anam ağlıyor akşama kadar canım çıkıyor aldığımız da üstelik çerez parası...

ekpss girmeden oluyor mu ben sınavdan sonra rapor aldım. şu an iş bulamıyorum

vallahi şu içtiğm çay gözüme dursun ki hergün her fırsatta kamu ilanlarını takip ediyorum... şartlarımın uyduğu her yere başvuru yapıyorum yeminle..

Yemine gerek yok kardeşim. Doğrudur elbette dediklerin. Devlet personel başkanlığının web sitesini düzenli olarak takip et, resmi gazeteyi düzenli olarak takip et, orada kamu ilamları çıkmaktadır. Bilgine.
Bak sana bir adres linki veriyorum bunu her gün düzenli olarak takip et. Ana kaynak burası

Hadi Allah işini rast getirsin.
Selametle

eyvallah saol teşekkür ederim ...
çok dardayım abi çok psikolojim berbat halde boş durmayayım diye typ diye birşeye bulaştık akşama kada canım çıkıyor vallahi.. bu arada şunu anladım ki KYK lar bizim gibi engellini çalışacağı yerler değil insaf merhamet yok bunlarda... :( :(

Üst Alt