Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çevremdeki cisimler çok hızlı hareket ediyormuş gibi hissediyorum!?

TungaTunga

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
59
Arkadaşlar genellikle sokağa çıktığımda etrafımda ki insanların , arabaların v.s. normalden hızlı hareket ediyor gibi görüyorum Normalden 2-3 kat hızlı hareket ediyormuş gibi görüyorum. Hani videoyu hızlı bir şekilde ileri sardırırız ya işte o şekilde görüyorum..Aynı zamanda beynimde normalden hızlı çalışıyor gibi hissediyorum

Benim gibi bu problemi yaşayan var mı , Doktora gideceğim ama noroloji bölümüne mi psikiyatri bölümüne mi gitmem gerekiyor ?

Adem rahatsızlığı geçirmiştim hastanede 55 gün yatalak kalmıştım daha sonra taburcu olduğumda evden çıktığımda o trafikdeki herşeyin hızlı gelmesi midemi bulandırmıştı soğuk soğuk terlemiştim. O aralar psikolojik ilaçlarda veriyorlardı sanırım cipralexti. Belki ondan olabilir. Rahatsızlığım zaten nörolojikti. Uzun süre 3-4 ay o arabaların üzerime geliyor gibi olması hissini yaşadım daha sonra yürümeye başladığımda araç kullanmaya da başladım zamanla onu yendim şimdi herşey normal :)

şöyle perdeye kapıya dikkatli bakarsam bana hareket ediyor gibi

Her şeyi ilaçlardan beklemek saçma..

@TungaTunga anksiyete belirtisine uyuyor . Şu an kullandığın ilaçların içeriğine bakıp depresyona yatkınlık gibi yan etkisi varsa o reçeteyi yazan hekim ile görüşün . Sigara bırakma hapı gibi ilaçlar kullanıyorsan depresyon veya anksiyete tetiklemiş olabilir .

Psikiyatriye gitmeden önce kullandığın ilaç var ise içeriğini okumanı tavsiye ederim . Psikiyatrik ilaç kullanıyorsan bu etkiyi yaratır .

Üst Alt