Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clonex ilacı piyasada yok

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar
Ben şizofreni hastasıyım ckonex in çok faydasını gördüm negatif etkileri büyük oranda ortadan kaldırdı fakat şu an piyasada eczanelerde yok ne yapmak gerekir

@rosary, hangi şehirde yaşıyorsun ? Ben İstanbul'dayım Clonex ile alakalı bir temin sorunu yok.

@rosary,
Çukurambar Mah. 1459. Cad. No:22/B Çankaya/ANKARA cemren eczanesi.
Telefonda bu. Bu eczanede var. Geçmiş olsun

03122850557

@rosary, :unsure: içime kurt düşürdün. Bugün pazar ; yarın eczanemle görüşüp bu durumu soracağım

bize de demişlerdi piyasada yok diye bir eczane ye daha gittik onda var araştırmanı tavsiye ederim bazı eczanelerin çalıştığı depoda clonex olmayabiliyor

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar Sağ olun

@Yusuf islam, kardeşim tavsiyen için teşekkür ederim de

:)Ben İstanbul'da yaşıyorum. Yine de sağol

@Yusuf islam, :) Maşallah işlevsellik olarak hızlısın. Ben de bulurum ; zor bir şey değil. Elimde epey var ; beni uzun süre idare edecek kadar

İçime kurt düştü dediğiniz için.
Konuyu açan arkadaşta piyasada yok dediği için yazıyorum. Temin dediğimde google yazıyorum bulunduğunuz ilin ecza deposu numarasını arıyorum söylüyorlar. :))

ben bir dönem leponex kullanıyordum sonra bir anda hiçbir eczanede bulunmamaya başladı ardından clonex çıktı öyle devam etmiştim.

Geçen hafta 6 kutu clonex yazdırdım. Sürekli gittiğim eczane "elimde 2 kutu var" dedi. Benzer durumlar yaşayan var mı ?

Son düzenleme:
İstanbul'da depolarda clonex kalmadı . Allah yardımcımız olsun.

@Descartes,

ben geçen klozapin yazdırdım eczane 1 hafta sonra verdi hapları elimde yok hasta çokmuş klozapin alan eczaneden

@Ahmet T, sen nerede yaşıyorsun ? İstanbul'dayım Bu temin sıkıntısı uzun sürerse işimiz zor

daha önce bir eczane benim çalıştığım depoda klozapin yok demişti başka eczane ye gittik yıllardır bu eczaneden alıyorduk şimdi bu eczanede hastam çok elimde kalmadı diyor

Merhaba, dün sorduğum eczane yok dedi sadece 25mg varmış. Geçen ay aradım sağlık bakanlığı depolarda ilaç var diyor. İlaç firması da ilaç gönderdik eczacıdan ısrarla isteyin getirsinler diyor. Bu ay ya da geçen ay il alabilen var mı

ben şu sıralar elimde yok diyor eczacı 3 kutu borcu var eczacının

@Descartes,
İnşallah ben de alabilirim yarın yazdıracağım, firma aralığın ilk haftası dağıttık ecza depolarına ısrarla isteyin dedi. Bir eczacı şubat ayında ancak verirler eczanelere dedi. Bakalım.

@Ümmühan29, Firma derken ADEKA ile mi görüştün ? Sen nerede yaşıyorsun ? Ben İstanbul'dayım ; sürekli gittiğim merkezde bir eczane var. Temin sorunu yaşamadan istediğim ilacı alabiliyorum. Yılbaşı aradan çıktı. Yakın zamanda bu ilaç bulamama sıkıntısı çözülür.

Son düzenleme:
elimde 3 gün yetecek kadar hap var eczane depoda yok diyor

hastanenin yakınında bir eczanede clonex bulunmuştur

Üst Alt