Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuk felci için % kaç oranında rapor alabilirim?

mxlabs

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

küçükken çocuk felci geçirmişim askerede alınmadım askerde verilen raporda sol kolumda 10 ön kolda 7 cm atrofi yapmış polio sekeli var
omuz hareketlerim hiç yok deltoit adeleleri tamamen erimiş el fonsiyonunda yarısı yok.

%60 lık rapor alabilir miyim sizce?

Cevap için teşekkürler bişey sorucam malulen emeklilik için bir maddede ''iş kazaları ve meslek hastalıkları sonucu yitirmiş'' cümlesi geçiyor şimdi ben %60 lık rapor alsam malulen emekli olamıcakmıyım?

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %60 alabilir misiniz, bilemiyorum. Ucu ucuna belki...

Emekliliğe dair daha önce buı başlıkta yazılan bilgiler yanlıştı. O nedenle o mesajları -kafa karıştırmasın diye- sildim.
Malulen emekli olamazsınız. Ne zaman emekli olabileceğinize dair sorunuzu ilgili foruma yeni bir başlık açarak sorabilirsiniz: Emeklilik

Üst Alt