Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çocuklarım için alabileceğim bir yardım var mı?

brkirir44

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar merhaba ben kalpten ameliyat oldum 3 aydır . İşsizim fakat abim sigortamı yatırıyor bu haftalarda eşimde kalpten ameliyat olacak 3 çocuğum var onlar herhangi bir devlet yardımından yararlanabilirler mi? Okuyor 3 ude

brkirir44

sigortanız ödeniyormuş. sigortalı olmanız, bazı yardım programlarından yararlanmanıza ( Şartlı eğitim yardımı vs gibi) engel olabilir. ama yine de yararlanabileceğiniz yardım programları olabilir. kaymakamlıkta bulunan vakfa (SYDV) gidip yardım talebinde bulunun.
ama öncesinde, sosyal yardım programlarını inceleyin. bkz:https://sosyalyardimlar.aile.gov.tr/sosyal-yardim-programlarimiz

Hangi sosyal yardımlardan yararlanabiliriz?

Arkadaşlar eşim ve ben açık kalp ameliyatı oldum eşim 2022 aylığı aliyor oğlum 19 yaşında daha üniversiteye hazırlanıyor oğlumun yararlanabileceği yardım var mı? Ya da yesilkarta başvurabilir mi? Cevabınız için teşekkürler şimdiden

Üst Alt