Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan suç duyurusunu takip etmek mümkün mü?

çamlıca

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
15
Cumhuriyet Savcılığı'na yapılan suç duyurusu yaptık. Ayrıntılara giremeyeceğim burada. Bize bir numara verdiler ancak bunu online çevrimiçi sorgulayamıyorum. Bizimle savcılık mı temas kuracak? Bizzat gidip sorgulamak şart mı? İnternette edevlette de sorgulanmıyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mı? Teşekkürler.

çamlıca UyapPortal ortamında savcılık işlemlerine ilişkin sorgulama vs yapamazsınız, savcılık kaleminden talebiniz halinde bilgi belge verilir.
Uyaptan savcılık aşamasında bulunan dosyada inceleme yapamazsınız, kaleminden bilgi belge alabilirsiniz.

Muhterem kardeşim UYAP sisteminde bir VATANDAŞ PORTALI mevcut.
Ben şu şekilde giriş yapıyorum oraya:
-e.devletime giriyorum
-e.devletten kurumları ve oradan da adalet bakanlığı seçiyorum.
-çıkan menüde uyap vatandaş portalı var.
belki oradan suç durusunun akıbetini takip etme imkanı vardır zira davaların tüm aşama ve belgeleri oradan takip edilebiliyor.
Kolay gelsin.

Arkadaş merhaba size verilen numara CBS Soruşturma numarasıdır. E-devletten sorgulanmaz yalnız. E-devlette mahkemede duruşma olunca görünür. Siz adliyeye gidin "Savcılık Önbüro" ya sorun dosyanın ne aşamada olduğunu. Belki mahkemeye gitti belki ayrıca soruşturma gerekiyor dosyaya belki belge istendi. En iyisi kendiniz şahsi gidip sorun.

Üst Alt