Arkadaşlar ben 4 yıldır D-Smart kullanıyorum, ilk aldığım yıl 2011'di, 2 yıl kullandım 29,90 TL'ye sonra 1 yıl daha kullandım taahhüdüm bitince 2013'ün sonunda dilekçe vererek iptal etmek istedim onlarda bana telefon açarak neden iptal etmek istediğimi ve sonra bana yeni engelli tarifesi süper paket adıyla 17 TL'ye teklif ettiler bende kabul ettim ve halende kullanıyorum, kanallarda Bülent beyin yayınladığı kanallar artı spor kanalları artı normal kanallar sadece yetişkin kanallar yok, 2 yıldır 17 TL'ye kullanıyorum...
D-SMART İLE 100'DEN FAZLA ULUSAL, YEREL VE YABANCI KANALI İZLEYEBİLİRSİNİZ. D-SMART'IN KULLANICILARINA ÖZEL SUNDUĞU DISCOVERY CHANNEL, ANIMAL PLANET, DISCOVERY SCIENCE, MOVIE PLUS, WORLD FASHION, MOVIE SMART GİBİ FİLM, BELGESEL, YAŞAM VE SPOR KANALLARININ YANINDA YETİŞKİNLERE YÖNELİK EROTİK İÇERİKLİ KANALLARI VE İNTERAKTİF KANALLARI (SON DAKİKA VE EKONOMİ HABERLERİ, HAVA DURUMU, GÜNLÜK FAL, OYUNLAR) İZLEYEBİLİRSİNİZ. AYRICA, HOTBİRD UYDUSUNA BAKAN BİR ÇANAK ANTENİNİZ VARSA, YÜZLERCE YABANCI KANALI DA ŞİFRESİZ OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ.