Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daireme girebilmem için yaptırttığım asansörü kaldırtmazsam ceza alacakmışım? [Hukuk]

İLO

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2006 yılında 8 katlı binanın zemin katını aldım daireme girebilmem için 8 basamak merdiven çıkmam gerekiyordu merdivenler içeride oldugu için rampa yapma gibi bir imkanımda yok bende bina da ki ev sahiblerininde iznini alarak balkonuma asansör yaptırdım ve bina karar defterine işlettim üst katımda oturan kiracı asansörün kaldırılması için belediyeye şikayette bulunmuş bugun belediyeden gelen memurlar (binanın balkonuna projesine aykırı yapılan asansörün verilen süre içerisinde kaldırılması) verilen müddet içerisinde gereği yapılmadıgı taktirde imar/gecekondukanunu geregince cezalandırılacagınız ihtar olunur diye tebligatta bulunmuşlar kanunen ne yapabilirim .

ne yapılabilir bilemiyroum ama bi fikrimi belirtmek istedim... her gün belediyeyi arayın kaldırttınız evime giremiyroum diye onlar sizi kaldırıp oraya koysunlar çıkarsınlar yada... ama her gün çıkıp belediyeyi karakolu ararım ömrümün son gününe kadarda olsa arar delirtirim onları onlarda bıkıp izni verirler zaten :) millet kaçak kat çıkıyor bi kardeşimizin asansörümü dert olmuş böle komşu düşman başına...

sizde beledyeye durumunuzu anlatan bir dilekçeile başvurunuzu yapın ve eveden dışarıya giriş çıkışlar için bu asansöre çok ihtiyacınız olduğunu vs vs iğice anlatın asansör tehlike teşkil ediyorsa tabi beledye kaldırmasında ısrarcı olabilir inş lehinize bir sonuç alırsınız o kendini bilmez şikayet eden komşunuzmudur nedirse artık onada kapak olur inş :)

Karar defterinde kayıtlıysa belediye fen işlerine gidip harcını ödeyin ve proje değişikliğinizi onaylatın.

Üst Alt