Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dalağım alındı. 13 yıllık astsubayım. Emekli olmak istiyorum..?

billy.79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben t s k da görevli bir astsb yım
itp hastalığından dolayı dalağım alındı ve sınıf görevi yapamaz kararı verdiler d 45 f13 kararı verdiler
malülen emekli olmayı istiyorum 13 yıllık astsb yım acaba durumum ne olur bi yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar...

Dalak yokluğu için hiç bir işgücü kaybı oranı verilmediğini biliyorum. "itp"nin açılımı nedir?

Benim tahminim, emeklilik değil de, bedeninizi/sağlığınızı zorlamayacak bir görev önerecekleri yönünde.

Kandaki pıhtılaşmayı sağlayan madde olan trombosit düşüklüğü(i t p).yani malül olmaz mı diyosunuz göreve devam yani

Ben esas dalgıç astsb yı idim vay efendim senin dalağını aldık deyip beni dalgıçlıktan atıyolar sınıfi görevini de yapamaz diolar ben ondan malüllüğü sormuştum

Kurum isterse malul yapar bence. Bu konuda ısrarcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.

Üst Alt