Slm yoldan karsıya gecerken bır arac sureklı kornoya bastı . bende gectınya neden basıyorsun hala dedım . Arac 100 m kadar ilerden kavsaktan dönüp karsımada durdu , aractan inip üzerime kostular 2 kişilerdi biri o sırada kufrederek yumruk attı burnum kırılmıs o esnada ben kendımı ohalde korumaya calsıırken , kufur ve tehdıtler söyledi aileye aza alınmıcak derecede kufurler sonra yakamdan tuttu gömleğimın düğmeleri koptu ve araya girenler oldu etraftan yanındakı diğer kişi karısmadı kendısı beni darp etti sonra öldürürüm lan seni sen benim kim oldugumu biliyormusun dedi arabaya koştu ohalde azım burnum kan içinde oldum yetmıyomus gibi birde silah çekti etraftakiler dur yapma derken silahla basımın yan kısmına vurdu kulağım yarıldı .
O an baya ahvalladım bakdım biri benı ordan uzaklatrıyor bir mddeet sonra kendime geldim arkama bakdım plakasını aldım once aksama oldu için acile gittim ailemle , darp raporu aldım (3 gün ) hastaneden sonra emniyete ifade verdım adamı o gece bulmuslar silahı ruhsatlıymıs adam kamuda memurmus sürec nasıl işler maddi manevi nekadar tazminat talep etmeliyim burun kırıklığı basıt yaralamaya girermi ve silah cekme kufur silahla vurarak yaralama var. Kısaca olay boyle oldu nasıl bir yol izlemem ve maddi manevi tazmınat mıktarları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
O an baya ahvalladım bakdım biri benı ordan uzaklatrıyor bir mddeet sonra kendime geldim arkama bakdım plakasını aldım once aksama oldu için acile gittim ailemle , darp raporu aldım (3 gün ) hastaneden sonra emniyete ifade verdım adamı o gece bulmuslar silahı ruhsatlıymıs adam kamuda memurmus sürec nasıl işler maddi manevi nekadar tazminat talep etmeliyim burun kırıklığı basıt yaralamaya girermi ve silah cekme kufur silahla vurarak yaralama var. Kısaca olay boyle oldu nasıl bir yol izlemem ve maddi manevi tazmınat mıktarları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.