Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedemin hisseli yerine yer yapacağım fakat..? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
şimdi olay şu dedemin hisseli yerine yer yapacam fakat diğer ortaklardan bazıları yaptırmıyo bu yer şu an harebe şeklinde 218 metrekaralik bu yer hala rahmetli dedemin üstünde gözüküo resmi tapusu vardır normalde varisler 6 kişi bunlardan biride rahmetli annem şimdi bizim dayılar teyzeler rahmetli olunca bu varislerin hakları aynı ölçüde bölünerek çocuklarına geçio böyle 18 ortağı var mahkemeden çıkarttığım mirasçılık belgesinde böyle gözüküyo bu yer mahkemenin 2520 pay olarak kabul edip bunu 420 olarak 6 ya bölüyo bu payda bizim anne tarafında biz 7 kardeşe 5 imize 78 pay diğer babamın önceki evliliğinden olan abilerimede 15 er olarak pay edilmiş şimdi bizim kardeşlerin bi itirazı yok yani 420 payı benim olarak klabul edildiğinde ordaki hakkımın olan yere bi yer yapmak yada orda hasarlı olan odanın çatısı kapısı ve penceresi hasarlı işte bunu onarıp oturulabilir hale getirmek istiorum bunlardan tek hayatta olan başta ismi lazım olmayan deyım
biggrin.gif
beni geçende orda bakım yaparken kovmuştu şimdi ben kendi hakkımın olan yere doğal olarak bişeyler yapmak istiom burda hakkımı nasıl koruyabilirim ne yapmam gerek izaleyi şuyu davası aç demeyin çünkü o iş çok zahmetli ve zor başka ne yapabilirim bu yerde hukukdan anlayan arkadaşlardan yardım bekliom bu konuda

veresetle hakkınızı üzerine alın, müşterek tapu sanırım şaun orası, tapuya giderek ben kendi payımı istediğinizi ve yerin belırlenmesini talepe din, size yardımcı olucaklardır.

izale-i şuyudan başka yapabileceğiniz tüm mürislerden paylarını satın alacaksınız. başka türlüsü halinde tüm mürisler oradan payları ölçüsünde hak talep edebilirler.

Sizin zaten hissedarlar arası sorununuz olması nedeniyle oraya izale-i şüyudan başka bir çareniz yok gibi .

Üst Alt