Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dekompanse siroz hastası %90 engelli raporu alabilir mi?

rodiena

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Babam dekompanse siroz hastası. Bu sirozun en kötü türü. Ayrıca dar kanal ameliyatı oldu belinden. Boynu da hiç dönmüyor. Kalıtsal kemik rahatsızlığı da var. Ayrıca şeker ve tansiyon da var. % 90 oranda engelli raporu alabilir mi?

Büyük geçmiş olsun yüzde 90 almanızın sebebi ÖTV indiriminden faydalanmakmi

Evet babamın Ötv indiriminden yararlanmasını istiyorum.

Özürlülük oranları ölçütleri diye rapor cetveli var oradan bulabilirsiniz

@Mustafa 1972,
Cetvele baktım babamın oranı %95 olarak görünüyor. Şu an üzerine araç var. İkinci aracını Ötv indirimi ile alabilir mi? % 95 oran ile ben de yararlanıyorum değil mi?

Tabi ki babanizda araç varmış bir ikincisini vermezler

@Mustafa 1972,

Ama önceki aracını ÖTV muafiyetsiz almıştı. Şimdi ikinci aracını 1 kez ÖTV muafiyetli alabiliyor diye biliyorum. Emin değilim. Sizler ne dersiniz ? Yani üzerinde 1 normal ÖTV li 1 de ÖTV muafiyetli araç olamaz mı ?

Merhaba. Babam siroz hastası olduğu için engelli raporu almak için hastaneden sağlık kurulundan randevu aldım. Sırasıyla bizi hangi işlemler bekliyor? Daha önce bu işlemlerden geçen biri yazarsa sevinirim. Teşekkürler

Üst Alt