Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizli'de araç alımında vergi dairesi ile sorun yaşayan var mı?

emirrr

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Denizliden ötv siz araç alipta vergi dairesiyle sorun yaşayan arkadaşların yaşadığı sorunlara paylaşabilirlermi acaba

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sağ düşük ayak sol femur kırık sol ayak 2cm kısa sağlık müdürlüğü sol ayağa uyarlanmış gaz fren sistemi kodları verdi ehliyetimi çıkarttım aracıma aldım vergi dairesi senin sol ayakta kısalık var sol ayakla araç kullanamazsın diye sorun çıkardı hastaneye yazı yazdı yeniden heyete girdim eski raporuma uygun yine aynı şeyler yazıyordu yine kabul etmedi hastaneden tekrar tek hekim den yazı aldım sol ayakla araç kullanabilir diye bana ne dese iyi bu yazıya aldığın doktor senin heyete girdimi diye sordu vergi dairesindeki memur ben size 17 bin TL indirim yapıyorum detaylı araştıracağım tabiki diye bende cebindenmi yapıyorsun bu indirimi dedim biraz tartıştık yani daha uzun hikayede yazmadım onun için soruyorum eğer sorun yaşayan varsa paylaşsın lütfen

emirrr aracı almadan önce bayi sormamışmı ki vergi dairesine, hemde aracı ötv indirim uygulayarak almışsınız sanırım. bayi bunu kendine yapamazki yaptıysada kendi bilir. Bir diğer husus memurla muhatap olmayın. var malesef devlet dairesinde engelli vatandaşları hor gören sevmeyen insanlar. Bu tür insanlar malesef kalben beynen engelli haberleri yok. Orda yetkili bir müdür şef vardır onunla görüşün olmadı özelge isteyin. yine olmadı bir avukattan destek alın lütfen haklarınızı vergi dairelerindeki cahil insanlara, kendini beğenmiş insanlara yedirmeyin.

Güzel söyledin kardeşim ben araç almadan önce kendim gittim vergi dairesine nde ki memurla görüştüm tamam sorun yok dedi bayi rapora gösterdi onlarda sorun yok demiş ama sorun üstüne sorun çıkarıyorlar biz zaten ondan sonra müdürle görüştük müdürle memur aynı kafadan farkları yok özelge isteyecek zaman bulamadım zaten 1 aydan beri uğraşıyorum 1 veya 2 ay onu bekle çok zaman kaybı olacak

emirrr

Ne yaptınız?

Hasetlik ediyor bence çoğu kamu görevlisi, kimse kusura bakmasın!

OturanBoğa

Merhaba öyle uğraştırdılar ki sormayın hastaneye yazı yazdılar yazdığı yazı hatasından dolayı beni yeniden heyete soktular aynı rapordan verdiler ama bu defa oranı düşürerek onuda kabul etmediler tek hekimden yazı götürdüm onuda heyetine giren doktor mu diye raporun doktorlarına baktılar sonra bir mazeret bulamayınca mecbur kaldılar onaylamaya ama bu ara rapor oranım düştü emekliyim sonrasında bir problem olurmu acaba?

@emirrr,

Bu resmen insanları yormak ve vazgeçirmek. Nasıl bir toplum olduk biz.

Üst Alt