Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet demir yollarının ağır özürlü ve refakatçisi için ücretsiz hizmeti hakkında..?

emilyo

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar devlet demir yollarının mayıs 2011 den itibaren ağır özürlü ve refakatcisi ücretsiz yolculuk yapabilir .ibaresini gördüm ,adana da danışmayı aradım ,ağır özürlü başakasının bakımaına muhtaçtır raporum var ,ben faydalanabiliyormuyum dedim ,hayır sadece %90 ağır özürlü ler faydalanır dediler .bu konu hakkında bilgisi olan varmı.teşekürler.

1 ay öncesine kadar yüzde 90 lık rapor veya özürlü kimlik kartıyla yararlanıyorduk fakat artık sadece yüzde doksanlık rapor yeterli değilmiş ayrıca tek başına seyahat edemez ibaresi raporda yer alacakmış.verilen hak geri alınmaz hakkımızı geri alıyorlar.

Üst Alt