Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet üniversitelerinde tekerlekli sandalye erişimi nasıldır?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar Kırıkkale ve eskişehir üniversitesinin yüksekokulları t.sandalyeli birine uygun mudur? bilgisi olan var mı?

En doğru şekilde öğrenebilmek için ilgili yüksek okulun sekreterini, öğrenci işlerini aramanızda fayda var.
Bizim üniversiteye daha geçen yıl asansör, tuvalet ve rampalar yapıldı (Selçuk) öncesinde çok zordu.

gün içinde aramak gibi bir şansım yok kırıkkalede ve eskişehirde okuyan kimse yok mu aramızda

Eskişehir tekerlekli sandalye için uygun ama hangi kampüste okuyacaksın?

Eskişehir için bir sıkıntı var: Öğrenci Araç ile kampüs içine kadar sokulmasına izin verilmiyor.

Kırıkkale ye gelince biraz sıkıntı var am yine de işine yarar.

En Düzgün kampüs; ODTÜ kampüsü ve aktiviteleri.

Size önerim: önceden gidip yerinde bakmalısınız.

Bu saydığım Üniversite de okudum: Görsel olarak bildiğimi söylüyorum.

eskişehirde engelliler entegre tüksekokulunda kırıkkalede ise keskinler myo da( halkla ilişkiler ve tanıtım,pazarlama ve yerel yönetimler) tercih etmeyi düşünüyorum bunların kapmpüsü, binalarve sınıflar giriş çıkış için nasıl ?

Engelliler Entegre Yüksek Okulu için sadece işitme engelli olmanız gerek. Ya da ben öyle biliyorum..

Keskinler MYO konusunda fikrim yok: Ben mühendislik fakültesinden dolayı merkez kampüsünü biliyorum.

Vaktiniz var ise şimdiden yerleri gidip görmelisiniz. Önceden görmek size motive ettirir.

Üst Alt