Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[DİKKAT!] 14 Temmuz'daki etkinliğe servisle gelecek olanlar lütfen okusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,351
[size=6]10 Temmuz Salı saat 22:00 [/size] itibarıyla servis bilgileri aşağıdaki gibidir. Lütfen olası değişiklikler için bu başlığı son ana dek takip edin

Arkadaşlar, II. WATTABE ETKİNLİĞİ'ne servisle gelecek olan arkadaşlarımız lütfen aşağıdaki bilgileri teyit etsinler. Serviste karışıklık yaşanmaması için bu çok önemli...
Bilgilerini teyit etmeyen arkadaşlarımız olası aksaklıklardan kendileri sorumludur. Sonra "vay ben duymadım, vay bana demediler" demeyin :)

[size=7]SERVİSLER[/size]

Özellikle kalkış noktalarında trafik yoğunluğunun gözönüne alınmasını vurgulamak istiyorum. Kalkış saatlerinde 1 dakikalık opsiyonumuz bile yoktur. Otobüs tam olarak aşağıdaki saatlerde hareket edecektir.
Not: Otobüsler tekerlekli sandalye için uygun değil maalesef. Tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlar kucakta taşınarak araca transfer edilecekler.

[size=7]1. Servis: [/size]
Güzergah: Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünden saat 10:00 ‘da hareket edecek, hiçbir yerde durmaksızın direkt etkinlik alanına gidecek
Araç Bilgileri (302 otobüs): Plaka: 34 HE 241 & Şoför: Levet Bey & Şoför tel: 0532 736 26 73

• Servis Sorumlusu: andante (Sanem)

Servis'e kullanacak üyelerimiz: 49 Kişi
    Not: Bu servisin kapasitesi doldu. Kadıköy'den binecek diğer yolcular 2. servis listesine ekleniyor.

andante
    mimfatih + kaderb
    Gülcan83 + 1 kişi
    Elifcan + 1 kişi
    vertigo + 1 kişi
    senem + 2 kişi
    saliha35
    nurcan eray + 1 kişi
    ozlemckla + 1 kişi
    bekçi + 4 kişi
    aynur yıldırım +2 kişi
    ReaL
    serpilyagiz + 1 kişi
    kenan1453 + 1 kişi
    sevilla + 1 kişi
    demasu
    memolikk + 3 kişi
    Mustafa Durukan + 2 kişi
    durudeha + 2 kişi
    Tunay Yavuz + 2 kişi
    salim52 + 2 kişi

[size=7]2. Servis: [/size]
Güzergah: Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu önünden saat 10:00'da hareket edecek, oradan Mecidiyeköy'e geçip Alisamiyen stadının karşısındaki benzinciden binecek üyelerimizi alacak ve sadece aşağıdaki duraklara uğrayarak etkinlik alanına devam edecek.
Araç Bilgileri (302 otobüs): Plaka: 34 CCC 13 & Şoför: Mithat Bey & Şoför tel: 0532 424 53 07

• Servis Sorumlusu: CinCin (Gülçin)

Servis'e kullanacak üyelerimiz: 48 Kişi

Kadıköy Haldun Taner Tiyatrosu Önü (Saat 10:00)
    Cincin + Sai®in@diyok + 2 kişi
    MRTAKSOY
    sema... + 1 kişi
    TURGAY22
    AnAvArzA
    elif + 1 kişi
    Deniz
    Dilek Öztürk + Elif + 1 kişi
    Masal perisi + 1
    Apranax
    Sami Ekin + 1 kişi
    dilek açokgöz +2 kişi

ALİSAMİYEN STADI KARŞISINDAKİ BENZİNCİ (Saat 10:20 -30)
    celik + 1 kişi (Servisle gelecek - Alisamiyen'in karşısındanl)
    challenge + 1 kişi (Servisle gelecek - Alisamiyen)
    kardi20 + 2 kişi (Servisle gelecek - Alisamiyen karşısı)
    Kaya + Ceyhun + Bilal + Bülent (Servisle gelecek - Alisamiyen karşısı)
    uludagnuran (Servisle gelecek - Alisamiyen karşısı)
    ayhan.oz (Servisle gelecek - Alisamiyen karşısı)
    semra çetin + 1 kişi
    mito + 3 kişi
    sevinc

ÇAĞLAYAN YOLU (KAĞITHANE)
    MY.WANLİ + 2 kişi (Servisle gelecek - Çağlayan Yolu /E5 üstü)

CEVİZLİBAĞ E-5 (yaklaşık saat: 10:30-45)
    aryastasaba + 1 kişi (Servisle gelecek - Cevizlibağ)

[size=7]3. Servis: [/size]
Mecidiyeköy Alisamiyen Stadı karşısından (yani Edirne istikametine doğru), eski benzincinin önündeki duraktan, saat 10:00'da hareket edecektir. Kalkıştan sonraki duraklara varış saatleri çok ama çok afakidir. Günün trafiğini şimdiden kestirmek çok zor. Yine de yaklaşık olarak bir tahmin ekledim. Durakta bekleyenler şunu düşünsün: Bu servis 10:00'da Mecidiyeköy'den hareket etti ve buraya doğru geliyor... Herhangi bir terslik olduğunu sezerseniz, servis sorumlusu arkadaşımızı cep telefonundan arayabilirsiniz.
Araç Bilgileri (302 otobüs): Plaka: 34 ND 892 & Şoför: Şadan Ablak & Şoför tel: 0533 250 95 28

• Servis Sorumlusu: Kemal Çakır / Cep Telefonu: 0536 620 5785

Servis'e kullanacak üyelerimiz: 53 Kişi

ALİSAMİYEN STADI KARŞISI (Saat 10:00)
    Kemal Çakır + 4 kişi

MERTER METRO DURAĞI (yaklaşık saat: 10:20-35)
    mahmut (Servisle gelecek - Merter Metro durağı)
    onon + Evren (Servisle gelecek - Merter Metro durağı)
    ASMİN + 2 kişi
    minerva + atomkarınca + bluerush + konak + nazlıcan + 2 kişi
    gokhanozfirat + 1 kişi
    merthan25
    YİĞİT34
    kral + kraliçe

MERTER OTOBÜS DURAĞI (yaklaşık saat: 10:25-35)
    Nafiye (Servisle gelecek - Merter otobüs durağı)
    bektasleyla (Servisle gelecek - merter otobüs durağı)
    İsmail (Servisle gelecek - Merter otobüs durağı)
    yavuz_can (Servisle gelecek - Merter otobüs durağı)
    Çiğdem Türkoğlu + 2 kişi

ÖMÜR DURAĞI
    hayati_islam + 2 kişi (Servisle gelecek - incirli ömür)

ŞİRİNEVLER OTOBÜS DURAĞI (yaklaşık saat: 10:45-55)
    natlus + 2 kişi (Servisle gelecek - Şirinevler)
    sevenneyapmaz + 3 kişi
    taliha çetin +1 kişi

Yenibosna Sapağı (Kuleli durağı)
    taliha çetin +1 kişi

KÜÇÜKÇEKMEVCE BELEDİYESİ E-5 ÖNÜ
    Yeditepe

CENNET MAHALLESİ/KÖPRÜSÜ (yaklaşık saat: 10:45 - 11:00)
    Menekşe
    Sezersin (Servisle gelecek - Cennet Köprüsü)
    PAPATYAM + 2 kişi (Servisle gelecek - Cennet Köprüsü)

BEYLİKDÜZÜ E - 5 (BİZİMKENT DURAĞI)
    feyyam_5 + 2 kişi

WATTABE EXPERIENCE CENTER'a Ulaşım:

Adres: Alkent 2000 Lakeside 34900 Büyükçekmece İstanbul
Telefon: +90 212 857 82 92 - 857 82 93

TEM Üzerinden Ulaşım:
wattabe_kroki_big.jpg

TEM otobanınndan Edirne istikametine giderken Hadımköy sapağına girin, Gişelerden çıktıktan 50 metre sonra sağa, 100 metre sonra sola dönün, dümdüz devam edin, solunuzda Fatih Üniversitesi'ni göreceksiniz (Düz devam). Karaağaç köyünden çıktıktan sonra TEM otobanının üzerinden geçen köprüye geleceksiniz, yol köprü sonunda T olur. Sağ taraf Hazerfan havaalanına gideceğinden siz sola sönün, Eskice Çiftliği'ni geçtikten 100 metre sonra Wattabe'nin girişini sağ tarafta göreceksiniz

E-5 Üzerinden Ulaşım (Aşağıdaki tarif mükemmeldir)

E-5 üzerinden Büyükçemece'ye doğru Tüyap Fuarcılığın yanından devam edin. Yaklaşık 1000 metre sonra yol Büyükçekmece içine doğru ayrılır. Sapaktan girdikten sonra Jandarmanın yanından/dibinden ilk sağa/içeri daha sonra ilk sola dönün, yaklaşık 200 metre sonra sağa doğru dönün (nerdeyse U dönüşü) ve futbol sahası solunuzda kalacak şekilde dört yola gelene kadar devam edin. Dört yola geldiğinizde (çok küçük bir dörtyol ayrımıdır. Oradaki küçük tabelalara baktığınız wattabe tabelasını göreceksiniz. Sitemizin afişini de asacağız oraya) sola Wattabe Doğa Sporları tabelasını takip edin. Yokuşu çıktıktan sonra yol sola ve sağa devam eder siz sağ taraftan devam edin. Yol biraz bozuktur. "Geçtik mi yahu?" diye kendinize soracaksınız. Korkmayın, daha var :) Yeni yapılmaya başlayan kabası tamamlanmış villalara kadar devam edin. Wattabe'nin giriş tabelası Eskice çiftliğine gelmeden 200 metre önce solda (Sitemizin afişini göreceksiniz zaten). Wattabe tabelasından içeri girin 500 metre sonra Wattabe'desiniz.

Sevgili oturanboğa bu bilgiler güzelde İstanbulu bilenler için açıklayıcı :cry: bizim için biraz havada biz Ankaradan geleceğiz otogarda indik oradan nasıl bir rota çizmeliyiz bu konuda bizide aydınlatırsanız çok sevinirizzzzz :D

Eğer Bursa'dan 20 kişilik bir grup gelirse, Kadıköy'den ikinci bir servis kaldıracağız ve o servis tüm şehirdışından gelen yolcuları otogardan alacak. Servis otogarın içine girmez heralde, giriş çok para tutar (sormam gerek bunu). Bugün-yarın Bursa durumu kesinleşecek...

Ama yok, otogar servisi olmazsa, o zaman şehir dışından gelecek olanlar için 2 seçenek var:
1- İstanbul'a geldiğiniz firmanınservisine binin ve Merter Metro Durağı ya da Merter Otobüs Durağı'nda inin,
2- Otogarın içinden metroya binin (Havaalanı yönüne) ve 2-3 durak sonra Merter Metro Durağı'nda inin. Duraktan E-5 ana yoluna inin.
Servise oradan binersiniz

Anlaşılmıştır sevgili oturanboğa, teşekkür ederiz.... :D

BENİM SONDURUMUMU BURDA DEĞİŞTİRİRSENİZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR :)

OTURAN BOĞA 7-8 KIZ GELECEZ ANKARA'DAN,KAYBOLMAYIZ DİMİ:)
ŞAKA Bİ YANA ŞU OTOGARDAN KALKAN SERVİS OLURSA ÇOK MEMNUN OLACAĞIZ.ÇOK MECBUR KALIRSAK ARAYABİLECEĞİMİZ BİR TEL NO VAR MI?VARSA MESAJLA BİLDİRİRSEN SEVİNİRİM.

atom karınca, yok yok kaybolmazsınız. Otogarla merter metro durağı arası 5 dakikalık yol. Otogar servisi olursa zaten işlem tamam :)

SAĞOL OTURAN BOĞA,ASLINDA İÇLERİNDE BİR TANE ATOM KARINCA VAR.Bİ ÇÖZÜM YOLU BULUR MUTLAKA :D
ATOM KARINCA OLMAK KOLAY DEĞİL,BAKACAZ Bİ ÇARESİNE :)

ben ve öğrencilerim şu duraktan bineceğiz: KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ (E-5 önü)

toplam kaç kişi geleceğimizi yarın bildiririm .

sevgili oturan boğa beni ve kızımı mecidiyeköy ali samiyen den binicek sayarmısınız teşekkürler şimdiden :))

Arkadaşlar, 3. servisi devreye koyduk. Güzergahlar ve bilgiler yuıkarıdaki gibidir...

Şehir dışından gelecek arkadaşlarımız için acaba otogara servis sokabilir miyiz dedik, ama mümkün olmadı. Şehir dışından gelecek olan arkadaşlarımız ya istanbul'a geldikleri otobüs firmasının servisiyle ya da metroyla Merter Metro Durağı'nın altındaki E-5 otobüs durağına gelmeleri gerek. 5 dakikalık yol inanın...

Peki o zaman Sevgili oturanboğa bizide merter metrosu ile gelip E 5 otobüs durağından binecek gruba şu şekilde eklerseniz çok seviniriz
:D
minerva+atomkarınca+bluerush+konak+nazlıcan+2 kişi(7 kişi)

peki halıcıoğlundan nerde bineceğiz, halıcıoğlu köprüsünün başındaki duraktanmı yoksa başka bi yerden mi?

Gökhan, servis Mecidiyeköy'den çıkıp doğrudan E-5'i takiben gidecek, hiç bir yere sapmayacak. Yani E-5 üstünde bir yerden binmeniz şart.

peki halıcıoğlunun neresinden bineceğiz? halıcıoğlu köprüsünün hemen ağzında durak var ordan mı yoksa başka bi güzergahtan mı?

halıcıoğlu'Nun orda bi otobüs durağı yok muydu? ordan olur sanırım. Ben de tam bilmiyorum ki.. Sen tam olarak tarif eder misin burdan?

.WATTABA ETKİNLİĞİ

Bineceğim durağı, otobüsü ve zamanı not aldım.
İstenilen zamanda orada olmaya çalışacağım.İstanbula geldiğimde Kemal Beyi ararım.Görüşmek üzere

şu an itibariyle 10 kişi varız. malum tatildeyiz:)
öğrencilerim birbirine haber vermeye çalışıyor. akşama kesine yakın sayı ortaya çıkacak. durumu bildireceğim.

BEN sevenneyapmaz wattabe etkinliği konusunda servise nerden bineceğimizi yazmamıştım ben ARTI 3KİŞİ ŞİRİNEVLER OTOBÜS DURAĞINDAN BİNECEĞİZ

servis

merhaba ben gop gazı mahallesınde oturuyorum.sanırım buradan servıs gecmıyor yada ben goremedım.bız 2 kardesız gelmek ısterız fakat servıssız mumkun degıl.bu konuda cvp verırsenız sevınıcez olup yada olmaması konusunda.tesekkurler

Nur, maalesef servisler sadece E-5 üzerinden geçiyor. Sizlerin E-5'e uygun bir yere gelme olasılığınız yok mu? Başka şansımız yok maalesef. Servis güzergahları ilk mesajda yazoyor...

Herkez Servise binecegi yeri listeden bakarak belilesin siteye yazsın 14 temmuz da Sorun çıkmasını istemeyiz

ya halıcıoğlu baya bi karışık, en iyisi merter metro ya geçeyim ordan bineriz aynı servise.. galiba kemal bizim sorumlumuz. eğer bir sorun olmazsa merter metro durağından binelim biz,, ayrıca nur arkadaşımız da metro ile mertere geçip ordan gelebilir.. bizde öyle yapacağız..

bu kadar güzel bir organizasyonda olmak çok mutlu ediyor beni arkadaşlar.tek korkum cumartesi yağmur dediler inşallah olmaz böyle birşey.

oturanboğa, normalde 2. servis ile halıcıoğlundan gelecektik ancak orasa karışık biraz, 3. servis ile merter metrodan gelsek olurmu, onu değiştirebilirmiyz?

gokhanozfirat' Alıntı:
oturanboğa, normalde 2. servis ile halıcıoğlundan gelecektik ancak orasa karışık biraz, 3. servis ile merter metrodan gelsek olurmu, onu değiştirebilirmiyz?
gokhanozfirat Belirtigin Şekilde servis degişikligi yapılınca sitede ilk servis sayfasında listesinde ismini görmen gerekiyor üçünçü servis altında

:idea:

Gokhan, servisini değiştirdim. 3. Servise Merter metro durağından bineceksin....

herkese merhaba arkadaşlar ben yenı uye oldum ben kayıt yaptıramıyorum bılgısayardan bana yardımcı olursanız sevınırım alı samı yen den bıne cem 4 kısı olarak yazarsanız sevınırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt