Bir süredir bipolar bozukluk tedavisi görüyorum. Hatta engelli raporum bile var bipolardan %40 oranında. Ancak çok uzun zamandır da dikkat eksikliği sorunu yaşıyorum. Hatta engelli raporumun psikiyatri bölümünde bile yazıyor dikkati dağınık gibisinden bir şey. Ritalin diye bir dikkat eksikliği ve hiperaktivite ilacını içince sakinleşiyorum, yerimde duramamazlık, sürekli sıkılma azalıyor. Ders çalışırken sıkılma sorunu da azalıyor. Doktor bu ilaç bipolara iyi gelmeyebilir diye çok düşük dozlarda veriyor... Sorum şu, acaba bu yerimde duramamazlık ve sürekli sıkılma bipolardan mı yoksa dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğundan mı kaynaklanıyor? Doktor hem bipolar hem dikkat eksikliği ilacı verdi ama dikkat eksikliği ilacı var yok gibi etki ediyor çünkü çocuklara verilen dozlardan bile daha az kullanıyorum doktorumun söylediğine göre bipolara iyi etki etmeyebileceği için. Bu iki hastalık yanyana bulunabiliyorsa işin içinden nasıl çıkacağım? Galiba ilaçsız bir çözüm bulmam gerekiyor... Sizlerin de değerli yorumlarını bekliyorum.