Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dİz altı amputeyim. Okçuluk sporu yaparsam hangi kategoride yarışacağım?

gazap1347

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yaşım 27.. Dizaltı telafi protezi kullanıyorum.. Okçuluk spoorunu başlasam hangi kategorude yarışırım?

w2 sınıfı yanılmıyosam. iyi seviye Parapleji ve 2 bacak amputee ler bu sınıfta, tekerlekli sandalye kullanıyosn ok atarken
st1 sınıfı var ayakta ama üst ekstremitede engel grubunun sınıfı

Cloud.

Benim ayağımda protez var ve yürüyebiliyorum.. Ben tekerlekli sandalye kullanan engelli kardeşlerimiz arasında mı yarışacağım yoksa başka bir kategori mi var?

ayakta kategori var ama anladığım kadarıyla Tekerlekli sandalye de yarışıyorlar
sizin seviye de ayakta da ok atanda var
sormak lazım
http://www.tbesf.org.tr - Branşlar - Okçuluk

yürüme işi tek faktör değil
yürüyebilen pek çok insan Tekerlekli sandalye sporları yapıyor mesela Tekerlekli sandalye Tenisi Basketbol vs

Okçulukta 2 kategori var. Paraplejikler ve amputeler W2 kategorisinde yarışıyor engeline göre ayakta ayakta tabure destegi alarak yada tekerlekli sandalyede ok atabilir. Tetraplejikler W1 kategorisinde yarışıyorlar. Bende Milli okçuyum( Naci yenier) halen faal olarak yapıyorum.w1 kategorisinde yarışıyorum.okçulukta yaş sınırı yok.başka bir yerde de yazmıştım türkiye de w1 bayan kategorisinde sporcu yok ilk olacak arkadaşlar çok şanslı çevrenizde olanlar varsa yönlendirebilirsiniz. İstanbulda olanlar okçular vakfı spor klübünü arayabilirler hasan talha hoca

naser34 Merhabalar düşük ayak rahatsızlığım bulunmakta. Afo ile yürümekteyim yıllardır, Ortapedik %40 engelliyim. ayakta durabiliyorum Tbesf e gidip okçuluk için branş mı seçiyoruz yoksa bir klübümüz olması mı gerekiyor acaba bilginiz var mı ?

Üst Alt