Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı protezinde Össür mü Ottobock mu önerirsiniz?

bulent_06

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
diz altı protez yaptıracam kararsızım össür markamı ottobock mu arkadaşlar hangisi daha kaliteli ve kullanışlı?

diz altı protez yaptıracam kararsızım össür markamı ottobock mu arkadaşlar hangisi daha kaliteli ve kullanışlı?

17 kullanıcıyım ottobock da kullandım ossur da ..her ikiside iyi ve kaliteli ancak size şunu önere bilirim markaya göre degil kişiye göre protez kullanılmalı,hangisinde daha rahat ede biliyorsan o olmalı,örnek ottobock silikonlarını bozdu,ossur biraz daha agır ama silikono iyi aktif vakummu pasifmi derseniz her daim aktif derim...

saygılarımla..

Össur unıty aktif vakum tercih ediniz .dizlik sorunu yok daha rahat hareket edersiniz.Ve daha hafiftir

Bende ilk defa diz altı protez kullanıcam protezcim össürün ottobock'dan (harmony)den daha iyi olduğunu söyledi dizlik avantajı var tabiki de haftaya takılcak inşallah

Merhaba ben yeni unty taktım 20 yıldır ilk defa rahatım Eskişehir çapa ortopedide takıldı

bioaktif

Merhaba
İstanbul yada başka şehirde untiy+re-flex shock ayak uygulayabilecek protez atölyeleri hangileridir,
Teşekkürler.

Üst Alt