Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz üstü ampute olanlar, ne tür protezler kullanıyorsunuz?

yakamoz2

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar,

sol dizüstü amputeyim. ankara'da oturmaktayım. medikalciler malum heryıl protez yazdırmak istiyorlar.
ben MEDİN protezini kullanmaktayım. her yıl tamir istiyor. 1 yılda kırıldı almanya'ya gidip tamir oldu vs.
bana protez hakkında bilgi verir misiniz?

ankara'da bu işi temiz yapan kim var? hangi tip protez kullanıyorsunuz?
özellikle diz üstü olanlar yazsın..

selamlar

Merhaba kardeşim bende sol diz üstü amputeyim.Çorumluyum ben otto bock kendinden stoplu protezini kullanıyorum allaha şükür bi kırılma felan yasamadım daha. Protezden memnunum ama medikalcinin dökdüğü soketten şikayetimiz oluyor.

Degerli yakomoz... Her yıl tamir yazdırmaları tuaf hatta garip. ya kulladıgı mazemeleri ucuz yada bu işi sadece ticari bakıyorlar..

Ben size hidrolik frenli eklem olan diz üsttü protez tercih ediyorum... saglamlık konusunda garanti vermiyorsa o protezin markası sabit ama kendsisi gayet yerli veya benzetilmiştir..

bulutluu@hotmail.com

Size yardımcı olmayı isterim ... msn adresimi yazdım..

Merhaba ben de Otto-book marka diz üstü Protez kullanıyorum. Benim sağ ayağım Protez. Benim protez ağırlığımdan dolayı kırıldı, tamir edildi.

sağ dizüstü protezi kullanıyorum. kasım ayında yeni yaptırttım ingiliz endolite marka elektronik diz eklemli, pin sistemli silikon soketli, karbon ayaklı bir protez kullanıyorum. eski protezime göre çok rahatım. eski protezim otto bock 3R92 diz eklemli güzel bir protez kullanıyordum.

ankara da akses medikal (emrah bey)03123634511 sana tavsiye edebilirim.

Iki ayak dizüstü protez kullanıyorum markasını bilmiyorum ama pek rahat degil kovan kısmı kilo alıp vermeye göre rahatsız edebilir ve degişmesi gerekebilir sigorta degişimi iki yılda bir protezi beş yılda bir karşılıyormuş rahatlıgınız için yaptırırken şikayetleri dikkate alın önleminizi alın

sayın yakamoz daha öncek
yazılarımda da belirtmiştim.kişiden kişeye ggöre protez uygulaması değişir ve her hasa farklı bir çalışmadır.size kullana bileceğiniz malzeme markası diğil el işciliği güzel soketinizi rahat ettirecek uygulamacılar gerekmektedir.daha sonrasını uygulayıcı arkadaşla birlikde değerlendirmek daha mantıklı.eğer ön yargılı yaklaşırsanız herhangi bir uygulamacıya yaklaşırsanız ve o düşüncelerden uzaklaşmazsanız protezinizden mutlu olamazsınız.çünkü kafınızdaki sorular protezin rahatlığını unutur duyduklarınızı sorgular.

mrb geçmişolsun bende diz üstü amputeyim protezin yapılması ve uygun parçalar kullanılması çok önemli
su an ben silikon soketli pin sistemli protez kullanıyorum ve normal yürüyorum

Üst Alt