Merhaba BÜLENT BEY uzun zamandır takıp ediyorumda sizi insanlara bence çok ama çok yardımcı oluyorsunuz hemde hic bir karşılık beklemeden ALLAH razı olsun teşekkürler
benim de size birkac sorum var cevap verebilirseniz çok sevinirim
benim 7 ay önce diz üstü ampüte oldum bana yüzde kac iş göremezlik raporu verirler kimi vermez diyo kimi verirlerdiyo kafam karışıtı en güzel yanıtı sizden alacagımı düşündüm
eger iş göremezlik raporu olumlu yüzde verirseler malünen emekli olma şansım var mı
3600 gün pirim günüm var vergi indirimi olurmu olursa nasıl bir yol takip etmem gerekir
bir de bugun emekli olsam 1200 1350 arası maaş alıyorum tahminen nekdar maaş çıkar.
verecegniz cevaplarla bana çok yardımcı olacaksınız
TEŞEKKÜRLER SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORM ...
benim de size birkac sorum var cevap verebilirseniz çok sevinirim
benim 7 ay önce diz üstü ampüte oldum bana yüzde kac iş göremezlik raporu verirler kimi vermez diyo kimi verirlerdiyo kafam karışıtı en güzel yanıtı sizden alacagımı düşündüm
eger iş göremezlik raporu olumlu yüzde verirseler malünen emekli olma şansım var mı
3600 gün pirim günüm var vergi indirimi olurmu olursa nasıl bir yol takip etmem gerekir
bir de bugun emekli olsam 1200 1350 arası maaş alıyorum tahminen nekdar maaş çıkar.
verecegniz cevaplarla bana çok yardımcı olacaksınız
TEŞEKKÜRLER SAGLIKLI MUTLU GÜNLER DİLİYORM ...