Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz üstü protez için sünger kılıf ve çoraba 350 istemeleri normal mi?

kırıkkalpler

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim çok yakın bir arkadaşım diz üstünden amputeli ve protezinin sünger kılıfı çok eskidigi için degisti ancak yeni sünger kılıfı çok kötü çook şiş ancak çorapla içine girebilmiş

arkadasım çok üzgün hiç begenmedi ve buna ragmen protezci o sünger kılıfa 300tl taktıgı çorabada 50tl toplamda 350tl istemiş sizce bu istedigi para normalmi yoksa pahalımı bana ve arkadasıma çok pahalı geldi zira o paraya ikimiz plan yapıp daha güzel bir kılıf tasarlayabiliridik yazıklar olsun gerçekten yardımcı olabilecek varmıdır bize ?

buraya bir sürü şey yazdım sonra sildim vicdansızlıkla suçlanmamak için ama altta verdiğim linkle umarım anlatmaya çalıştığım şeyi anlatabilirim görsellere bakın alt metni anlayacaksınız...

esas mülteciler biziz

https://twitter.com/search?f=images&vertical=default&q=protez ortez&src=typd&lang=tr

şunu da yazayım da bu söktördeki vehameti görün; iç savaştan kaçan ve ülkemizde yaşayan sağlıklı mültecilerin bir kısmına da büyük bir üni hangi sebeple bilmem "protez ortez uygulama eğitimi" verdi, sana ise sünger 350 tl

Üniversitemiz Ortopedik Protez ve Ortez Programınca Reyhanlı?da Suriyeli Sivil Engellilere Yardım Amaçlı Uygulamalı Eğitim | Vocational School of Health

Üst Alt