mevlanauysal bey,
bu en uygun parça kavramını açarmısınız. Tıp da çok iyi biliyoruzki yan etkisi en az olan ilaç kullanımı, en yenisi hangisi ise o kullanılır!
Siz kalkıp 30 sene öncesinin protez parçasını hastanıza tatbik ederseniz sgk protez bedelini karşılıyor olur!
Karşılıyorsa benim gözlerim yanlışmı gördü acaba iki bacağı dizaltı olan bir hasta 100 tl lik sandalye ile dışarda dolaşırmı
İnsanlık suçuna insanlık ayıbına lütfen alet olmayın..
Marka ile sgk ödemesini ilişkilendirmenizide kınıyorum. En az devlet kadar hakkımıza tecavüzde bulunuyorsunuz... Markayla ne alakası var protezin?
Bacağınız olmasada acaba böyle olayı basite indirgeyebilirmiydiniz
Avrupa daki devletler enayimi protez için c-leg veya türevi parçalar kullanıyor. Onların vatandaşının yürümesi değerlide, biz haketmiyormuyuz yürümeyi
Birde yaşla ilgili yazı yazmanız bana bugünkü teknolojiyi takip etmediğiniz izlenimi verdi.
Video paylaşım sitelerinde bir sürü ampute bacağı olmayan normal insan aktivitelerini yapabiliyor. Gözümüzle gördüğümüzemii sizemi inanıcaz...
Demekki paranız varsa 20-30 yaş aktivitesi olan spor da dahil gerçekleştirebiliyormuşsunuz.
Birileri vatandaşı bu haktan mahrum ediyorsa onları burada kınamanız icab eder. Yoksa insanların özgürlüğüne hakkına tecavüzde ortaklık söz konusu olur!!!