Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizüstü bilgisayarım kablosuz ağ bulamıyor.!!

lavinia

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
az öncesine kadar gayet güzel çalışan laptopum kablosuz ağ bulamıyo.. acil yardım demek istemiyorum ama lütfen bilen biri en çabukundan yardımcı olabilir mi bana.? :)

modeminizi kapatıp açın...
bana da oluyor bazen... modemi kapatıp açınca düzeliyor...

modemde sorun yok çünkü bu bilgisayar da aynı modemden bağlanıyorum abicim..:/ routerı da açıp kapatmıştım ama ne yazık ki sorun onda da değil..:confused:

hihih biliyorum çok komik ama kendi kendine düzeldi bilgisayarım..:D:D sanıyorum ki bu gitgellerinde uzun süredir yükleme fırsatı bulamadığım antivirüs programının da ekisi var..:D teşekkür ederim yorumlarınız için.. başlık kapatılabilir sevgili Mod..:)

Kapanmadan sevindğimi belirteyım :) ne olur ne olmaz :D

Modemden kopmaların başlıca sebebi evdeki diğer pareler telefonlarda sipleter olmadığı zaman telefon caldığında nette kopmalar olur ve belli bir süre sonra tekrar bağlanır.Bazen leptopla başka bir ağa bağlandığında leptop evdeki ağı tanımıyacaktır, yenile tıklayıp agdaki modemleri taratıp kendi modeminize bağlanabilirsiniz.Diğer sebebler arasında modemi acıp kapamakta sorunu cözecektir.Modemin kablosuz ağ ışığının yanmaması sorun vardır anlamına gelir.

Üst Alt