Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DM'den kadın üyelere mesaj yazılması..?

Nazan34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Site engelli arkadaşların sorunları için açılmış bir site ama biz bayanlara dm direk rahatsız edici mesajlar atıyorlar.Bu sitenin admin yöneticisi lütfen bu konuda bizlere yardımcı olsun....

Nazan34

seni rahatsiz edenleri engelle.
arkadas kabul etme.
ozel mesaj kullanma.
ben kac yillik uyeyim. bunlara uyarsan kafan rahat konulardan faydalanirsin.:eek:

Ben bir hata yaptım ve kullanıcı adımı 'Kızım Hasta' olarak kaydettim. Şimdi bazı seviyesiz ve kendini bilmezler benim kadın olduğumu zannederek özelden mesajlar yazıyorlar. Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim acaba?

Ben kaç yıldır uyeyim açıkçası kadin olsun erkek olsun özelde bilgi paylaşımında bulunduğum çok kişi oldu, kimse seviyesini bozmadı.
Yani yazan biri olduysa da ilgilenmediğimi söylemişimdir, bir daha yazmamislardir.
Rahatsizsaniz ya acikca belirtin ve bir daha mesaj yazılmasını istemediginizi söyleyin. Ya o kisileri engelleyin ya da mesajlara hiç cevap vermeyin.
Kimsenin mesaj atmasını engelleyemezsiniz özellikle dm almak istemiyorum ayari varsa onu düzenleyin.

gul2011

Bakın ne güzel anlatmışsınız .

Erkekleri öcü gibi göstermeye çalışan insanları da ben anlamıyorum .

Bence konuyu açan kişinin amacı dikkat ve ilgi çekmek .

Bu tarz cinsiyetçi , ötekileştirici konuların açılmasını doğru bulmuyorum .

Ola ki bir erkek özelden yazdı ,ne olmuş yani ,

yıllardır aynı mevzu ...

SERAFİM

Konuyu açan hanımefendi belki cok rahatsız olmuştur onu bilemem
Ben sadece düşüncemi paylaştım
Tek bu siteye üye değilim, farklı platformlarda da yazıyorum. Özelden yazan oluyor illa ki, bazı kişiler arayista olabilir. Aynı düşüncede değilseniz, reddedersiniz. Musallat olamaz sonuçta kimse kimsenin özel bilgilerini bilmiyor birkac sefer ısrar eder, cevap vermezseniz vazgeçer zaten.
Benim kendimce bulduğum çözüm; cevap vermemek veya engellemek.

Üst Alt