Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğuşdan Dönük-ayak olan kim var?

yakamoz_edoşum

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben doğuşdan dönuk ayak doğmusum
yanlıs amalıyatlar, yanlıs tedavi sonuçunda sağ olsun doktorum benim iki kalcamı da nasıl yaptıysa o ara kalçalarımı cıkarmıs simdi uzun yurume cıhazı kullanıyorum o şekılde yuruyorum

hadı de buyurun

bende doğuştan dönük ayak doğmuşum ve amaliyatlar geçirdim
daha geçen 3 ay önce amaliyat oldum ve doktorumdan oldukça memnunum gitmeni tavsiye ederim çünkü çok basarılı belki durumun hakkında bir şey yapabilir
Mersin Tarsusta Ömer SAYAR özel hastanesinde görev yapan doktorumun adıda Ömer SAYAR
ben gerçekten çok memnunum

Benim oğlumun dadısıda ÖMER Sayar'a ameliyat olmuş.Çok memnun kendisi,herkesede tavsiye ediyormuş.Ekromez yine aynı hastanede mi Ömer Sayar?Komşunun çocuğu için onu aramamız gerekiyor.Dadı dr.un telefonunu kaybetmiş. :D Geçmiş olsun arkadaşlar.

arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun...
Benim arkadaşımın oğluda aynı şekilde olmuş...birkaç sene önce...ankara hacettepe üniv.de ortopedi bölüm başkanıymış şimdi
ama 250 civarında özel muayene ücreti varmış...
Allah sağlık sıhhat versin bir an önce hepinize...

ekromez;

oda bizde gitmiştik ömer sayara beni daha kötü etti önceden yaptığım birçok şeyi şuan yapamıyorum çok pişmanım çook.

Üst Alt