Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrusu ben de elinizde ameliyatta yapılanların tek bir evrakı bile yoktur zannındayım, bu evraklar sadece hastane nezdinde vardır, inceleyecek kamera kaydının da çıkacağını sanmıyorum. Olayın da 1999 yılında olduğu baz alınınca hatayı yeni öğrenerek süre canlandırma yolunda da başarılı olamayacağınız inancındayım. Ama riskine değer mi değer. Bence denemelisiniz.
Ben bebekken bayat aşıdan çocuk felci geçirmişim ama 15 yaşıma kadar cihazlarla koltuk değnekleriyle yürüyordum sırtım çok eğikti Göztepe hastenesine yatmıştım ama orası çapaya sevketti bende büyük hastane umuduyla gittim.Ama ameliyat sonrası 99 yılından beri belden altımı hissetmiyorum.Yıllar önce böyle bir konu olmuştu zamanaşımı diye konu geçmişti.Şimdi kardeşim bir hastenede çalışıyor onun söylemesiyle bir denesek mi acaba diye düşündüm.Ayrıca doktor yaşıyor bildiğim kadarıyla.Dediğiniz gibi elimde sadece bir tane kağıt var başka da bişey yok.Ama araştırdık başvrucaz alıcaz.Doktor hatasımıdır ya da babama ameliyat öncesi felç kalma riskini söylediler mi bilmiyorum babamı kaybettik zaten Kardeşim hastenede tomografi çektirelim dedi bakalım çektiricez hayırlısı.Zaten tedaviyle ilgili ya da kök hücreyle ilgili bir beklentim yok.Bu forumda da okumuştum çözüm değil.